Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kellobrändi TAG Heuer hyppää mukaan älykellobuumiin

Manu Pitkänen

Kellobrändi TAG Heuer hyppää mukaan älykellobuumiin
Luksustuotekonserni LVMH:n omistama kellobrändi TAG Heuer aikoo laajentua älykellomarkkinoille. Suunnitelmat paljasti konsernin kellopomo Jean-Claude Biver, joka toisaalta lyttäsi Applen Watch-älykellon mutta toisaalta kehui sitä samalla. TAG Heuer on aiemmin tuonut markkinoille muutamia älypuhelimiakin.

Biverin mukaan he haluavat julkaista älykellon TAG Heuerin kautta, ja se esitellään ehkä jo ensi keväänä Baselin kellomessuilla, mutta se ei saa olla pelkkä kopioi Applen viikko sitten esittelemästä älykellosta.

Apple on yrittänyt palkata sveitsiläisiä kello-osaajia ja onnistuikin palkkaamaan TAG Heuerin myyntijohtaja Patrick Pruniaux'n.Mikäli muutkin sveitsiläiset brändit innostuvat älykelloista, saattaa alalle muodostua kaksi kilpailullista tasoa. Piilaakso tuo kilpailuun älykellojen tekniset ja ohjelmistolliset ominaisuudet, kun taas sveitsiläiset brändit voisivat tuoda soppaan mukaan muotoilullisen kilpailun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.