Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin vaihdat Androidista iPhoneen

9
Manu Pitkänen

Näin vaihdat Androidista iPhoneen
Apple jahtaa iPhone 6:lla, iPhone 6 Plussalla sekä iOS 8 -käyttöjärjestelmällä erityisesti nykyisiä Android-puhelimien käyttäjiä. Uudella käyttöjärjestelmällä (widgetit, 3. osapuolen näppäimistöt jne.) sekä puhelimien kasvatetuilla näytöillä Apple on yrittänyt riisua Androidia aseista ja tehdä omista puhelimistaan varteenotettavat vaihtoehdot Android-puhelinta katselevan kuluttajan silmissä.

Erityisesti Apple on niiden kuluttajien perässä, jotka käyttävät Android-puhelimiinsa suunnilleen yhtä paljon rahaa kuin mitä iPhonekin maksaa. Suoraan sanottuna Applen tähtäimessä ovat Samsungin huippupuhelimien potentiaaliset asiakkaat sekä niiden nykyiset käyttäjät.
Tehdäkseen Androidista siirtymisen uusiin iPhoneihin mahdollisimman vaivatonta, Apple on julkaissut tukisivuillaan oppaan, jossa erilaisten tietojen siirtovaiheita kuvaillaan seikkaperäisesti. Kolmannen osapuolen tarjoamista työkaluista Apple suosittelee käyttämään Androidille ja iOS:lle julkaistua Copy My Data -ohjelmaa (App Store, Google Play).

Viime viikolla Applen toimitusjohtaja Tim Cook sanoi uskovansa uusien iPhone-mallien käynnistävän vertaansa vailla olevan laitevaihtorumban.

Kommentit (9)

mhonkala
mhonkala

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ProfaneX:

Windows on joka tapauksessa pal... bwahhaha.. Ei pysty.

:D tuli kyllä pakollinen Combo Breaker tuohon paikkaan!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja