Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen hittipeli Best Fiends päivittyi

Manu Pitkänen

Suomalainen hittipeli Best Fiends päivittyi
Suomalaisen peliyhtiö Seriouslyn lokakuun alussa App Storeen ilmestyneelle Best Fiends -pulmapelille on julkaistu päivitys, jonka mukana tulee uutta pelattavaa 20 tason verran lisää.

Best Fiendsin ytimessä on Candy Crushin kaltainen koukuttavaa yhdistä kolme -peli, johon tuodaan lisäväriä pahoja etanoita vastaan taistelevilla ötökkähahmoilla. Jokaisella ötökällä on omat vahvuutensa, joten niiden valinnalla on suuri merkitys kenttien läpäisyn kannalta. Pelaajaa palkitaan timanteilla ja punkeilla, joita on tarkoitus käyttää pelihahmojen iskukyvyn parantamiseen pelien haastavuuden lisääntyessä.

Kansainvälisen mediahuomion myötä peliä ladattiin vajaassa viikossa yli miljoonaa kertaa ja se onkin sijoittunut 90 maassa pulmapelien top 5:een. Peli on toistaiseksi saatavilla vain App Storen kautta Applen mobiililaitteille.

Muita iOS:lle tänä syksynä julkaistuja suomalaisia mobiilipelejä ovat:

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja