Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla juhlii tablettinsa menestystä tarjoamalla älypuhelintaan reiluun alennushintaan

5
Sami Koivunen

Jolla juhlii tablettinsa menestystä tarjoamalla älypuhelintaan reiluun alennushintaan
Jolla esitteli keskiviikkona Slush-tapahtumassa tabletin, jonka Indiegogo-kampanja keräsi rahoitusta kolmessa päivässä peräti miljoona dollaria. Tabletin menestyksen kunniaksi Jolla tarjoaa nyt alkuvuonna esiteltyä älypuhelintaan reiluun alennushintaan.

349 euroa normaalisti maksava puhelin on nyt saatavilla Jollan kaupasta kilpailukykyiseen 249 euron hintaan. Tarjous on voimassa ensi tiistaihin saakka. Jolla on ilmoittanut tarjouksen koskevan ainoastaan rajoitettua määrää Jolla-puhelimia.

Sadan euron alennuksen saa halutessaan myös Jollan fyysisen QWERTY-näppäimistökuoren Kickstarter-kampanjan sivuilta tukemalla projektia.Arvostelumme Jollasta löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
desta (vahvistamaton)

1

tuohonhan oli vasta netissä hirveästi koodeja millä sai tuon satasen muutenkin hinnasta pois...

Vastaa
Navigaattori
Navigaattori

2

Jolla ei kerännyt vain rahoitusta, vaan kolmessa päivässä yli 4.000 ennakkotilausta, joiden yhteisarvo on yli miljoona dollaria. Jollan tuntemattomuus ja pieni markkinaosuus huomioon ottaen useimmat tabletin ennakkotilaajista ovat varmasti jo tutustuneet Jollan kännykkään ja sen käyttikseen. Monet ymmärtävät, että Sailfish-järjestelmän useissa moniajosta ja pyyhkäisyeleistä on tablettikokoisessa laitteessa enemmän etua kuin taskupuhelimessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus:

Sadan euron alennuksen saa halutessaan myös Jollan fyysisen QWERTY-näppäimistökuoren Kickstarter-kampanjan sivuilta tukemalla projektia.


Alennuksen tuosta näppiksestä, eli sillä parin kympin tukimaksullako saisi sen näppiksen ?

vai satasen aluennuksen Jolla puhelimesta,silloin jäisi Jolla puhelimelle hintaa 149€ + lahjoitus. aika kohdillaan.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Navigaattori:

Jolla ei kerännyt vain rahoitusta, vaan kolmessa päivässä yli 4.000 ennakkotilausta, joiden yhteisarvo on yli miljoona dollaria.


Tarkoitatko että tuon joukkorahoituksen lisäksi 4000 ennakkotilausta? Niiden tekminen vaatii rahaa, no talauksia vastaa sitä ehkä helpompi saada.

Mikähän osa noista ennakkotilauksista toteutuu, joukkorahoitukseenkin osallistuvat saavat odotella omaansa vasta toukokuussa.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Navigaattori:

Jollan tuntemattomuus ja pieni markkinaosuus huomioon ottaen useimmat tabletin ennakkotilaajista ovat varmasti jo tutustuneet Jollan kännykkään ja sen käyttikseen. Monet ymmärtävät, että Sailfish-järjestelmän useissa moniajosta ja pyyhkäisyeleistä on tablettikokoisessa laitteessa enemmän etua kuin taskupuhelimessa.


Osa on aivan varmasti tutustuneet Jollan puhelimeen, tai ainakin sen aikoinaan tilanneet ja haluavat nyt uudestaan tukea.

Tabletti voi paremmin jäädä myös käyttöön, se ei ole niin kriittinen kuin puhelin, joka on vähän joko tai.

Tabletista puuttu se toinenpuolikas, noin nörtti puuhastelia rakentelijoita ajatellen ja uusia sovelluskohteita kehittäessä.

Vastaa
Navigaattori
Navigaattori

4

- Tarkoitatko että tuon joukkorahoituksen lisäksi 4000 ennakkotilausta?

Käsittääkseni tuo joukkorahoitus koostuu jokseenkin pelkästään jo maksettujen ja sitovien tilausten arvosta. Tuskin suuret joukot ovat lahjoittaneet rahojaan Jollalle odottamatta vastiketta. Ennakkotilausten lisäksi Jolla saa varmasti oman pääoman ehtoista rahoitusta ja lainarahaa sitä helpommin mitä enemmän se onnistuu keräämään ennakkotilauksia.

- Mikähän osa noista ennakkotilauksista toteutuu, joukkorahoitukseenkin osallistuvat saavat odotella omaansa vasta toukokuussa?

Viime vuoden kesän ennakkotilaajat saivat Jolla-kännykkänsä luvatun aikataulun mukaisesti marras-joulukuun vaihteessa, joten eivätköhän nämä tabletitkin valmistu toukokuuksi.

- Tabletista puuttuu se toinenpuolikas, noin nörtti puuhastelia rakentelijoita ajatellen ja uusia sovelluskohteita kehittäessä.

Tuskin tabletti tarvitsee toista puolikasta, mutta arvattavissa on, että siihen saa ennen pitkää lisälaitteena telineeksi taittuvan suojuksen ja irrallisen näppäimistön.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Navigaattori:

- Tarkoitatko että tuon joukkorahoituksen lisäksi 4000 ennakkotilausta?

Käsittääkseni tuo joukkorahoitus koostuu jokseenkin pelkästään jo maksettujen ja sitovien tilausten arvosta. Tuskin suuret joukot ovat lahjoittaneet rahojaan Jollalle odottamatta vastiketta.


Tarkoitatko että puhuit aijemmin siitä joukkorahoituksesta, eli ei mitää rahoituksen ulkopuolista 4000 kpl ennakkotilausta ?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Navigaattori:


Tuskin tabletti tarvitsee toista puolikasta,


Ihan mielenkiintoinen se olisi ollut, USB siinä taitaa olla, mutta sijoittelu "puolikkaan" kannalta taitaa olal vähän hankala.
Olis toivonut että siitä olisi tullut Jollan pysyvä juttu.

Perus täppärikäyttäjälle siitä ei olisi isoa haittaa ollut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja