Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hakukonejätti teki ison sopimuksen Nokian kanssa – HERE-kartat käyttöön

Manu Pitkänen

Hakukonejätti teki ison sopimuksen Nokian kanssa – HERE-kartat käyttöön
Kiinalainen hakukonepalvelu Baidu ja Nokia ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Baidu käyttää karttapalveluissaansa HERE-karttoja Kiinan ulkopuolella.

Yhteistyön ansiosta Baidu pystyy tarjoamaan parempia karttapalveluita maailmalla paljon liikkuville kiinalaisille. Kiinalaiset ovat tehneet tänä vuonna jo yli 100 miljoonaa matkaa ulkomaille ja matkojen määrän uskotaan kasvavan vuosi vuodelta. Sopimuksen piiriin kuuluvat Baidun karttapalvelun työpöytäversio sekä Android- ja iOS-sovellukset. HERE tarjoaa aluksi karttatiedot Taiwanista ja myöhemmin muistakin maista.

Baidu on Kiinan johtava hakukone, joten sopimus Nokian kanssa on hyvin merkittävä. Googlen markkinaosuus on maassa lähes olematon. Baidu sijoitti syksyllä noin kahdeksan miljoonaa euroa oululaiseen IndoorAtlas-sisätilapaikannusyhtiöön.Nokia toi HERE-karttasovelluksensa Androidille syksyllä. HEREn iOS-sovellus on tarkoitus julkaista ensi vuoden alussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.