>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman suurin valmistaja tukee Googlen Androidin haastajaa

Manu Pitkänen

Maailman suurin valmistaja tukee Googlen Androidin haastajaa
Maailman suurin kulutuselektroniikan sopimusvalmistaja Foxconn on sijoittanut vaihtoehtoista Android-käyttöjärjestelmää kehittävään Cyanogeniin. Sijoitus on osa Cyanogenin Series C -rahoituskierrosta, jonka myötä yhtiö on nostanut yhteensä 110 miljoonan dollarin edestä sijoituksia.

Aiemmin Cyanogen kertoi Qualcommin, Twitterin, Telefónican ja Rupert Murdochin osallistuneen tuoreimpaan rahoituskierrokseen. Microsoftin huhuttiin myös pohtineen Cyanogeniin sijoittamista, mutta lopulta neuvotteluissa päädyttiin vain strategiseen yhteistyöhön, minkä ansiosta Microsoftin kehittämät sovellukset esiasennetaan Cyanogen OS -pohjaisiin laitteisiin.Cyanogenin mukaan se aikoo uuden riihikuivan avulla kiihdyttää omaa ohjelmistokehitystä palkkaamalla uusia ohjelmisto-osaajia.

Cyanogenin tavoitteena on luoda vaihtoehtoinen Android-käyttöjärjestelmä Googlen hallitseman Androidin rinnalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.