Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell hylkää pelinsä – ei vastannut odotuksia

Manu Pitkänen

Supercell hylkää pelinsä – ei vastannut odotuksia
Clash of Clansin, Hay Dayn ja Boom Beachin jälkeen on tuntunut, että Supercellillä menee kaikki jatkuvasti nappiin. Kultaisesta kosketuksestaan huolimatta Supercellikään ei ole immuuni virheille.

Huhtikuun alussa kyseltiin, että tulisiko Smash Landistä seuraava Supercellin hittipeli. Sellaista Kanadassa soft-lanseeratusta pelistä ei ole kuitenkaan tulossa, sillä Smash Landin kehitys on päätetty lopettaa kokonaan.

Lopetusilmoituksessa Smash Landin kerrottiin saaneen käyttäjiltä paljon positiivista palautetta, mutta peli ei jostakin syystä yltänyt Supercellin asettamiin vaatimuksiin. Tästä syystä yhtiö ei aio edes lanseerata Smash Landia muualla maailmassa, vaan se aikoo keskittää resurssinsa muiden pelien kehitykseen. Aikaisemmin Supercell antoi jo alkuvaiheessa "tappotuomion" Spooky Pop -pelille.Smash Land oli pull-and-fire-pelimekaniikkaa hyödyntävä peli, jossa oli ideana suorittaa tasoja tuhoamalla esteitä ja vihollisia. Alla oleva video kertoo paremmin mistä oli oikein kyse. Samanlaista "ilmakiekkomekaniikkaa" hyödyntävä Monster Strike -peli on ollut iso menestys Japanissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.