Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vähintään kuusi Lumiaa tulossa?

6
Puhelinvertailu
Viimeistään Microsoftin viimeaikaiset toimet matkapuhelinliiketoiminnassa antavat syyn epäillä Lumia-puhelinten tulevaisuutta. Lumia-laitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta tingitään, mutta huhut kertovat, että laitteita on tulossa edelleen useita – ainakin vielä lähitulevaisuudessa.
Tunnettu mobiililaitteiden vuotaja Evan Blass (@evleaks) kertoo Twitterissä, että hän tietää ainakin kuusi tulevaa puhelinta. Mahdollisesti kyseessä on kaksi puhelinta kuhunkin hintakategoriaan ja julkistukset jakautuvat tälle ja tulevalle vuodelle.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (6)

Foobaarista (vahvistamaton)

1

Epäkiinnostavuudessaan aivan huikea uutinen. Ei noitakaan kukaan osta eikä mitään järjellistä noille devata. Kuollut alusta. Heippa.

Vastaa
v1gor
v1gor

2

Microsoft laittoi juuri 2300 henkilöä kilometritehtaalle.

Onko Microsoftin tukeminen mitenkään järjellä selitettävissä enää?

Puhelinvertailu.com(kin) on voideltu näinä Microsoftin lopun aikoina, kun heillä ei ole enää mitään muita resursseja kuin raaka raha.

Luottamus ja tuotteiden laatu ovat sektorilla sub-zero.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Foobaarista:

Epäkiinnostavuudessaan aivan huikea uutinen. Ei noitakaan kukaan osta eikä mitään järjellistä noille devata. Kuollut alusta. Heippa.

Palava lautta, etten sanoisi.

Vastaa
TaioJ
TaioJ

4

Eihän WP:ssä ole muuta ongelmaa kuin että se tuli liian myöhään mukaan kisaan. Kehittäjät ovat suuntautuneet muille alustoille ja sitä kautta massat. Nokian matkapuhelintoiminnan osto oli Microsoftilta virhe, mutta se oli pakotettu siihen koska muita WP valmistajia käytännössä ei ollut ja Nokialla oli yli 90% WP markkinoista. Jos Nokia olisi siirtynyt android alustaan olisi WP kuollut jo aikaisemmin. Noilla kulutetuilla miljardeilla olisi Microsoft voinut kehittää itse sen 3-6 laitetta/vuosi helposti. Nokian kannalta tietysti harmi että puhelinliiketoiminta menetettiin, mutta tuskimpa se olisi enää millään alustalla ollut Nokialle kannattavaa, senhän näkee jo nyt android valmistajien tuloksista.

Vastaa
jaakopsoni (vahvistamaton)

5

Itse ostan uuden windows läppärin ihan pian, koska markkinoilla ei ole kunnon windows 8 kilpailijaa. Ios puuttuu vaikka mitä ja halvimman apple laitteen hinnalla saat tykkiwindowssin joka pyörittää jo kaikkea sulavasti toisin kuin apple vastimeensa joka lagaa muistin vähyyden takia. Linuxien ja chromejen kansa en ala pelleilemään joten windows 4ever 4 me

Vastaa
Taeco
Taeco

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti v1gor:

Microsoft laittoi juuri 2300 henkilöä kilometritehtaalle.

Onko Microsoftin tukeminen mitenkään järjellä selitettävissä enää?

Luottamus ja tuotteiden laatu ovat sektorilla sub-zero.

Itselläni ei ainakaan ole varaa ostaa puhelinta sen takia, että se työllistää tai on työllistämättä suomalaisia.

Jos puhelinliiketoiminta tuotti 20 miljoonaa tappiota päivässä, niin eihän se voinut jatkua samaan malliin. Edes Microsoftin kokoinen yritys ei voi vain tehdä hyväntekeväisyyttä suomalaisille ja jatkaa liiketoimintaansa tappiollisena.

Nokia julkaisi läjäpäin malleja ja ei niissä pystynyt kukaan mukana. Satya kertoi ilmoituksessaan MS:n keskittyvän nyt halpis-, yritys- ja lippulaivapuhelimiin. Eli malleja voi odottaa tulevaisuudessa vähemmän - ei siis tarvita enää yhtä paljon työntekijöitä suunnittelemaan niitä.

Satya myös yhdisti puhelinyksikön ja laiteyksikön, jolloin moni samaa työtä eri yksiköissä tehnyt menetti työnsä. Onhan se toki ikävää, että niin moni menetti työnsä, mutta kyllä mielestäni on ihan ymmärrettävää, ettei yritys halua pyörittää liiketoimintaansa tappiollisena ja siksi leikkaa vähän läskiä pois.

Kysymys siitä, ostanko Microsoftin laitteita tämän jälkeen ei liity edellä latelemaani mitenkään, vaan siihen, pystyykö Ms tarjoamaan minulle parhaan tuotteen kategoriassaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja