Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Microsoftin tulevat huippupuhelimet maksavat iPhoneakin enemmän

8
Puhelinvertailu

Microsoftin tulevat huippumallit saapuvat mahdollisesti muutaman kuukauden päästä, kun Windows 10 saapuu vihdoin puhelimille. Cityman- ja Talkman-koodinimeä kantavat ja mahdollisesti Lumia 940 ja 940 XL -nimillä julkaistavat älypuhelimet eivät kuitenkaan ole välttämättä kovinkaan edullisia.

Itseasiassa uusimmat huhut kertovat, että kaksikolle tulee hintaa enemmän kuin kilpailevien alustojen huippulaitteilla. Lähteen mukaan Lumia 940 ja Lumia 940 XL ovat kalliimpia kuin Galaxy S6 tai iPhone 6 – tai ainakin niiden halvimmat versiot. Lisäksi yllättävää, että huhut kertovat puhelinten kuorien olevan muovia, joka ei kenties sovellu näin arvokkaille laitteille täydellisesti.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (8)

Taeco
Taeco

1

L930 tutut metallikehykset nahkaisella ja irrotettavalla takakuorella olisi aika hieno. Lasinen takakansi on herkkä hajoamiselle ja täynnä sormenjälkiä. Metallinen takakansi ei mahdollista langatonta latausta. Nahka sen sijaan ikääntyy arvokkaasti, eikä häiritse magneettikenttää. Jos puhelin maksaa tonnin, niin nahka ei ole mielestäni liikaa pyydetty.

Vastaa
Tkonemies
Tkonemies

2

Eipä ole oikein järkeä maksaa älypuhelimesta 450 euroa enempää nykypäivänä ellei satu olemaan rikas tai työpaikka tarjoaa.

Jo 300-450 euron hintaan saa jopa 600 euron puhelimen tasoisia malleja.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tkonemies:

Eipä ole oikein järkeä maksaa älypuhelimesta 450 euroa enempää nykypäivänä ellei satu olemaan rikas tai työpaikka tarjoaa.

Se riippuu ihan mitä haluaa.


Jo 300-450 euron hintaan saa jopa 600 euron puhelimen tasoisia malleja.

Ja mittari sille puhelimen tasolle on mikä?

Vastaa
Tkonemies
Tkonemies

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tkonemies:

Eipä ole oikein järkeä maksaa älypuhelimesta 450 euroa enempää nykypäivänä ellei satu olemaan rikas tai työpaikka tarjoaa.

Se riippuu ihan mitä haluaa.


Jo 300-450 euron hintaan saa jopa 600 euron puhelimen tasoisia malleja.

Ja mittari sille puhelimen tasolle on mikä?

Hyvä rauta+ hyvä käyttöjärjestelmä+ Laatu¨

Tähän löytyy muutama malli jotka ovat siinä 300-450 euron hintaluokassa ja voittaa helposti monia 600 euron malleja kuten Samsungin, Applen.

Vastaa
user@org (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tkonemies:


Tähän löytyy muutama malli jotka ovat siinä 300-450 euron hintaluokassa ja voittaa helposti monia 600 euron malleja kuten Samsungin, Applen.

Muutuma voi sulle löytyä. Jollekkin toiselle alle parillasatkulla. mm. Samsungilla on laaja valikoima, ja vaikka sen ylemmän hintaluoka laitteet ei täytä kaikkien tarpeita, niin joillekkin voi olla juuri se.

Applen luureissa vielä selkeämmin, osalle mikään ei riitä, mutta osan pakko latoa rahaa tiskiin reilusti, ei käy se hinnat alkaen esim siitä syystä että muistia on niin vähän. Jos iOSn tarvii, niin ei siihen tarpeeseen sovi Lumia, tai Kiinasta tilattu halppis teho luuri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja