Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tehtiinkö Lumia 940:stä jo nettihavainto?

1
Manu Pitkänen

Tehtiinkö Lumia 940:stä jo nettihavainto?
Microsoftin Intian paikallisosastosta kiiri tällä viikolla tieto, että uusia huiiputason Lumioita on tulossa markkinoille pian Windows 10:n julkaisun jälkeen. Huhuissa onkin liikkunut muutamien puhelinmallien kehitysnimiä, Microsoftilla kehitetään esimerkiksi "Citymania" ja "Talkmania".

Uusien huippumallien ominaisuuksista saatiin lisää tietoa kun Windows Phone -sovellusten mainosverkkoa ylläpitävä AdDuplex kertoi havainneensa verkossaa aiemmin tuntemattomia puhelimia. Esimerkiksi tyyppinimen RM-1100 saaneessa puhelimessa on mainosverkon datan mukaan QHD-tasoinen (2560x1440) näyttö. Puhelimen näytön koko ei kuitenkaan jäänyt AdDuplexin haaviin.Kyseessä voisi kuitenkin olla esimerkiksi "Lumia 940" tai sen kookkaampi XL-versio. Mainosverkko löysi logeistaan myös maininnan RM-1104:stä ja RM-1105:stä, joissa on molemmissa 5,2 tuuman Full HD -näyttö. Nämä kaksi puhelinta on ilmeisesti yhden ja saman laitteen eri variaatiot.

Unleash The Phone -sivusto kertoi toukokuun alussa, että Microsoftin kehittämissä Cityman/Talkman-puhelimissa olisi molemmissa QHD-tasoinen näyttö. Citymanin näyttö olisi 5,7-tuumainen ja Talkmanin 5,2-tuumainen. Citymanin suorittimeksi on sivuston tietojen mukaan valittu Snapdragon 810, kun taas Talkmanissa on tyydytty Snapdragon 808:aan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

omikron
omikron

1

"Unleash The Phone -sivusto [kertoi toukokuun alussa], että...." (hakasuluissa oleva teksti on linkki) => Linkki vie teidän omaan postaukseen, oletin alkuperäistä lähdettä.

Jatkossa alkuperäislähteet näkyviin niin voi itse tarkastaa mitä oikeasti puhutaan. Ei pelkästään puhelinvertailun, mutta kaikki muutki suomi-sivustojen suomennokset on joskus aivan hatusta vedetty ja väärinymmärrettyjä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.