Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa: Uudet Galaxyt ennakkomyyntiin tässä kuussa

Matti Vähäkainu

Vuoto paljastaa: Uudet Galaxyt ennakkomyyntiin tässä kuussa
Samsungilta odotetaan uusia huippupuhelimia piakkoin. Huhut kertovat, että julkaistavana olisi Galaxy Note 5 sekä sen kaareva sisarmalli, joka on nimetty oudosti Galaxy S6 edge+:ksi. Nyt vuoto Samsungin omalla sivustolla paljastaa mahdollisen julkaisupäivän.

Samsung järjestää Unpacked-tilaisuuden 13. päivä kuluvaa kuuta eli ylihuomenna, jolloin laitteiden ensiesittely tapahtuu.

Ranskankielisen Samsung.fr-sivuston vahinkovuodon mukaan ennakkotilaukset alkavat puolestaan 21. päivä ja jatkuvat aina 3. syyskuuta asti, kertoo Engadget. Näin ollen todennäköisesti laite saapuu kauppoihin ensi kuun ensimmäisinä päivinä.

Molemmista laitteista on jo vuotanut kuvia ja osa tekniikastakin on jo tiedossa. Molempiin laitteisiin odotetaan mm. QHD-resoluution ja 5,7 tuuman kosketusnäyttöä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.