Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Lumiat nousevat kohti suosituimpia Windows-puhelimia

4
Puhelinvertailu


Ihmiset ostavat edelleen uusia Windows-puhelimia, joskin määrä ei huimaa Googlea tai Applea. AdDuplexin uudet statistiikat kertovat, että erityisesti nousussa on Lumia 640 ja sen suurempi sisarmalli Lumia 640 XL.

Lumia 640 nousi jo toiseksi suosituimmaksi Windows-puhelimeksi Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti se nousi nyt ensimmäistä kertaa kärkikymmenikköön. Intiassa erityisesti suosiota on kasvattanut puolestaan isompi Lumia 640 XL, kertoo WindowsCentral. Edelleen maailmanlaajuisesti ykköspaikkaa pitää Lumia 520 ylivoimaisella yli 17 prosentin osuudella.

Data ei kerro varsinaisesti kuinka paljon laitteet myyvät, mutta muun muassa Gartnerin viimeisimmät luvut kertovat Windows-puhelinten pienestä laskusta. Ei ole mitenkään yllättävää, että juuri Lumia 640 ja 640 XL ovat nousseet, sillä Microsoftilta odotetaan edelleen tuoreempia keskihintaluokan puhelimia sekä huippupuhelimia, joita ei ole julkaistu pitkään aikaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Juge72 (vahvistamaton)

1

Ketä oikeasti kiinnostaa puhelimet, jotka myyvät tuhat kappaletta pahimmille Microsoft-uskovaisille - siis niille, joiden mielestä Buick on edelleen yksi parhaita autoja? Suurin osa sovelluskehittäjistä on heittänyt pyyhkeen kehään tuon alustan kanssa ja ne, jotka tekevät vielä ohjelmia Windows-puhelimille, tekevät niitä siksi, että MS maksaa siitä rahaa.

Ei kannettu vesi kaivossa pysy. Symbian-puhelimiakin on edelleen käytössä enemmän kuin Windows-puhelimia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juge72:

Ketä oikeasti kiinnostaa puhelimet, jotka myyvät tuhat kappaletta pahimmille Microsoft-uskovaisille


Windows Phone on joillain markkinoilla kohtuullisen iso markkinaosuus. WP8llä on aika vähän tekemistä Win CE kanssa no sitä ehkä haikailit/tarkoitit Buick vertauksella.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juge72:

Symbian-puhelimiakin on edelleen käytössä enemmän kuin Windows-puhelimia.


Missä ja mikä sinulla lähteenä ?

En tiedä globaalisti, mutta ainakin osalla markkinoita joidenkin tilastojen aktiivikäytössä on WP puhelimia enemmän. Vaikea varmaan kunnolla mita ilman operaattori dataa.

Tämä uutinen on varmaan julkaistu sen takia että täällä julkaistiin uutinen jossa sanottiin päinvastaista.

Vastaa
figo10
figo10

3

Lumia 920 palvelu 2v ilman ongelmia ja erittäin hyvin... Juuri tässä vaihdoinkin sitten isoveljeen Lumia 930 malliin ja edelleenkin täytyy sanoa, että ei pienintäkään pettymystä. Kamera paljon parempi ja muutenkin toimivuus hitusen parempi mitä vanhassa. Kaikki toimii mutkattomasti ja hyvin yhteen muiden MS palveluiden kanssa. Ymmärrän hyvin, jos yritykset suosivat Lumioita juuri MS yhteensopivuuden takia.

Softaakin löytyy ainakin omaan käyttötarkoitukseen ihan tarpeeksi. Pelejä ei pahemmin tule pelattua, vaikka silläkin saralla kyllä kaikki mahdollinen ainakin omien lastenkin tarkoituksiin löytyy.

Vastaa
pentsu
pentsu

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juge72:

Ketä oikeasti kiinnostaa puhelimet, jotka myyvät tuhat kappaletta pahimmille Microsoft-uskovaisille - siis niille, joiden mielestä Buick on edelleen yksi parhaita autoja? Suurin osa sovelluskehittäjistä on heittänyt pyyhkeen kehään tuon alustan kanssa ja ne, jotka tekevät vielä ohjelmia Windows-puhelimille, tekevät niitä siksi, että MS maksaa siitä rahaa.

Ei kannettu vesi kaivossa pysy. Symbian-puhelimiakin on edelleen käytössä enemmän kuin Windows-puhelimia.

Mua ainakin kiinnostaa ko. puhelimet ja monia muitakin. Yhtään sovellusta en tiedä jota kaipaisin, mutta sulla ilmeisesti on parempaa tietoa. Annatko jonkun esimerkin sovelluksesta joka WP:ltä puuttuu?

Juu, ja en ole uskovainen. Ja totta. Monet tekevät sovelluksia rahasta jota pidän ihan hyvänä asiana.

Mutta markkinaosuus ei kiinnosta. Ei sitten pätkääkään. Aivan sama kunhan taskussa on toimiva puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.