Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva iPhone kuvaa 4K-videota, salama selfie-kameralle?

Matti Vähäkainu

Tuleva iPhone kuvaa 4K-videota, salama selfie-kameralle?
Uusi iPhone 6s ja sen sisarmallit esitellään 9. syyskuuta. Huhut kertovat, että rakenteellisesti uutuus on hyvin lähellä edeltäjäänsä, mutta kameran osalta askel eteenpäin on huomattavasti suurempi.

9to5Macin saamien sisäpiiritietojen mukaan Apple nostaa megapikselimäärän odotetusti kahteentoista ja samalla esitellään muutamia tärkeitä uusia ominaisuuksia.

Etupuolen selfie-kamera, jota Apple kutsuu FaceTime-kameraksi, uudistetaan paremmalla sensorilla ja siihen tuodaan mukaan näyttösalama. Tietojen mukaan siis kameran vieressä ei ole fyysistä salamavaloa, vaan näyttö välähtää valkoisena kuvaa otettaessa. 12 megapikselin takakamera saa puolestaan vihdoin myös 4K-videokuvauksen, joka useimmilta kilpailijoilta jo löytyy.Nykyisen iPhone 6:n (kuvassa) megapikselit ovat jääneet melkoisesti jälkeen kilpailijoiden sensoreista. Esimerkiksi Samsungilla on jo Galaxy S5 -mallista lähtien ollut käytössä nimellisesti kaksi kertaa tarkempi 16 megapikselin sensori.

Kameran lisäksi uuden iPhonen suurimmiksi uudistuksiksi uumoillaan Apple Watchista tuttua Force Touch -kosketusnäyttöä, animoituja taustakuvia sekä tietysti uutta A9-järjestelmäpiiriä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja