Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6S on saamassa uuden värivaihtoehdon

Manu Pitkänen

iPhone 6S on saamassa uuden värivaihtoehdon
iPhonen myyntikäyrien katselu on kenelle tahansa mykistyttävää katseltavaa, ehkä jopa niin mykistyttävää, että monet ovat ehkä alkaneet epäillä voiko se enää jatkua kovin pitkään. Applella on kuitenkin vielä ässiä hihassaan, joilla se yrittää saada uusimmat puhelimensa vielä kovempaan myyntiliitoon.

Yksi näistä ässistä tulee olemaan 9to5macin lähteiden mukaan iPhone 6S:n yhteydessä esiteltävä uusi värivaihtoehto, punakulta. Vuonna 2013 Apple esitteli iPhone 5S:n yhteydessä kullanvärisen mallin, millä yhtiön uskottiin tavoittelevan erityisesti aasialaisia kuluttajia. Kultainen iPhone osoittautui menestykseksi ja myöhemmin samaista värivaihtoehtoa on alettu tarjota iPadeissä ja MacBookeissakin.

Punakultaisella iPhonella Apple saattaa tavoitella erityisesti naiskuluttajia, joihin hieman pinkihtävä väritys saattaa vedota paremmin kuin miehiin. Apple Watchista on olemassa jo punakultainen vaihtoehto, mutta sen runko on valmistettu oikeasta kuparin ja kullan sekoitteesta, eikä vain anodisoidusta alumiinista.9to5macin mukaan iPhone 6S:n punakultaisen värivaihtoehdon etukuori on kultaisen ja hopean vaihtoehdon tapaan valkoinen. Tähtiharmaassa etupuoli on musta.

Jo keväällä Wall Street Journal raportoi Applen kehittävän uutta värivaihtoehtoa, mutta lehti kutsui sitä vaaleanpunaiseksi. Sittemmin värin on uskottu olevan lähempänä Apple Watchin punakultaa kuin varsinaista vaaleanpunaista.

9to5mac kertoi eilen, että Apple aikoisi lisätä iPhone 6S:n lukitusnäyttöön tuen animoiduille taustakuville (kuten Apple Watchissa) sekä 12 megapikselin kameran, jolla voisi kuvata 4K-videoita. Selfie-kuvauksessa näyttöä aletaan myös hyödyntää etukameran salamana. Muita puhelimen teknisiin ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan uusi A9-järjestelmäpiiri, vahvempi alumiinikuori sekä kosketuksen voimakkuutta aistiva Force Touch -näyttö (tätä nimeä ei kuitenkaan välttämättä käytetä iPhonen tapauksessa).

Apple järjestää lehdistötilaisuuden 9. syyskuuta, jossa yhtiön odotetaan esittelevän uudet iPhonensa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja