Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Talk show höynäytti: Kaduntallaajat luulivat ensimmäistä iPhonea uudeksi iPhone 6s:ksi

2
PuhelinvertailuYhdysvaltalainen koomikko ja ABC:n Jimmy Kimmel Live!:n juontaja Jimmy Kimmel on usein pilkannut tietämättömiä ja Applen tuotteista innostuneita kansalaisia. Tällä kertaa talk show lähetti haastattelijan kyselemään kaduntallaajista uudesta iPhonesta.

Vitsi oli, että haastattelijalla mukana ollut laite ei ollut juuri julkaistu iPhone 6s, vaan aivan ensimmäinen iPhone yli kahdeksan vuoden takaa. Mikäli vertailu olisi tapahtunut edeltävään iPhone-malliin, niin jopa ammattilaisilla olisi ollut vaikeaa erottaa ulkoisesti puhelimia, mutta kahdeksan vuoden erot ovat järisyttäviä.

On tietysti hyvä muistaa, etteivät kaikki New Yorkin Los Angelesin kaduntallaajat ole näin sinisilmäisiä ja tietämättömiä Applen tuotteiden suhteen, vaan ohjelmaan on valikoitunut vain muutama hassutettu kansalainen. Mikäli kyseessä ovat aidot ihmiset, niin heidän mielestään ainakin kamera oli todella hyvä ja käyttö sujuvaa. Erityisesti kuitenkin nousi esiin laitteen käteen sopivampi koko, joka miellytti kenties aidosti ja syystä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Pekke
Pekke

1

Kieltämättä ihan hauska pila. Olisi kyllä myös hauska tietää kuinka monta oikeasti piti haastatella, että löydettiin nämä muutama videon hessua.

Vastaa
Kurip
Kurip

2

Sellainen pieni huomautus, että kyseessä eivät ole New Yorkin kaduntallaajat. Vaikuttaisi olevan Los Angeles pikemminkin kyseessä noista Hollywood Walk of Fame-tähdistä päätellen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja