Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaismiehet olivat myymässä munuaisia iPhonen tarpeessa

Matti Vähäkainu

Kiinalaismiehet olivat myymässä munuaisia iPhonen tarpeessa
Applen älypuhelin on muuttanut mobiilimaailmaa monella tavoin. Se kerää vuosi vuodelta jonoja julkaisun edellä ja suosiolle ei näy loppua. Applella menee niin lujaa, että sillä on ongelma rahan kanssa.

Jotkut ovat niin innoissaan uusista laitteista, että ovat valmiita myymään niiden eteen ruumiinosia – kirjaimellisesti. Kaksi miestä oli BGR Intian mukaan valmistautumassa munuaisen luovutukseen, jotta saisivat rahaa iPhone 6s:ään.

China Daily kertoo Modern Express -lehden raportista, jonka mukaan Jiangsun provinssin Yangzhoussa asustavat miehet suunnittelit molemmat myyvänsä munuaisen. Herrat Wu ja Huang etsivät laittoman välittäjän, joka ei kuitenkaan H-hetkellä saapunut paikalle.Wu päättikin, ettei myy elintään, koska ostaja ei saapunut paikalle, mutta Huang ei halunnut kuunnella kaveriaan. Wu otti yhteyttä poliisiin, mutta yhteyttä ei ole onnistuttu sittemmin saamaan Huangiin.

Apple on tietojen mukaan jo iPhone 6s -puhelimet loppuun Kiinassa, joten kenties edes munuaiset myymällä puhelimen saaminen ei olisi heti onnistunut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.