Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn Android-puhelimen tiedot vahvistuivat, tässä speksit

Matti Vähäkainu

BlackBerryn Android-puhelimen tiedot vahvistuivat, tässä speksit
BlackBerryn ensimmäinen Android-puhelin Priv on saapumassa markkinoille aivan piakkoin. Vuodot ovat kertoneetkin pitkälti minkälaisesta laitteesta on kyse, mutta vaikka yhtiö vahvisti laitteen, niin toistaiseksi emme ole nähneet virallisia speksejä tai julkaisutietoja.

Nyt BlackBerry on ilmeisesti antanut jälleenmyyjille luvan tiedottaa uutuuslaitteesta, sillä jotkut myyjät kertovat Privistä verkkosivuillaan. Brittiläinen Carphone Warehouse kertoo, että Priv tulee myyntiin marraskuun 6. päivä 580 punnnan hintaan (n. 800 euroa). Yhdysvalloissa laite saapuu markkinoille 10 päivää myöhemmin BlackBerryn omien sivujen mukaan, kertoo Engadget.Odotetusti Priv on varustettu 5,4 tuuman QHD-kosketusnäytöllä, Snapdragon 808 -piirillä, 18 megapikselin kameralla ja fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä. Carphone Warehousen spekseistä selviää myös paljon aiemmin tietämätöntä, alla laitteen täydet speksit.

Koko: 147 (184 avattuna) x 77.2 x 9.4 mm
Paino: 192 grammaa
Näyttö: AMOLED 5,4 tuumaa
Resoluutio: 2560 x 1440, 540 ppi
SIM-kortti: Nano
Kamera: 18 MP, kaksoissalama, Schneider-Kreuznach -sertifioitu
Takakamera: 2 MP
RAM-muisti: 3 Gt
Tallennustila: 32 Gt + microSD-muistikorttipaikka (max 2 Tt)
Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 808, 6-ydintä
Akku: 3410 milliampeerituntia


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.