Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn Android-laitteen hintatietoja julki

Puhelinvertailu

BlackBerryn Android-laitteen hintatietoja julki
Kanadalaisen älypuhelinvalmistaja BlackBerryn markkinoille saapuvasta Priv-älypuhelimesta on paljastunut jo lähes kaikki (nimi, näppäimistö, ulkonäkö, jne) ja yhtiö päättikin virallistaa laitteen vihdoin pari viikkoa sitten.

Muutamia seikkoja on edelleen kyseenalaisena, mutta niistä kenties tärkein on selventynyt hieman. Uusimmissa huhuissa on kerrottu laitteen hinta Kiinassa. Priv maksaa kiinalaistietojen mukaan 3999 paikallista valuuttaa eli n. 560 euroa. Kiinan juanit eivät tietysti suoraan käänny lännessä euroiksi, joten vaikea sanoa mihin hinta asettuu Euroopassa.
Huhujen mukaan laitteen tekniikka on kuitenkin linjassa lippulaivahinnan kanssa, sillä Privissä on mm. 5,4 tuuman QHD-kosketusnäyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 18 megapikselin Sonyn valmistama takakamera. Yhtiö ei kuitenkaan kilpaile kovinkaan paljoa hinnalla, sillä Privistä löytyy QWERTY-näppäimistö, jollaista ei kilpailijoilla ole tarjota.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja