Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin supersuosittu uutuuspeli Clash Royale sai ensimmäisen päivityksen

1
Sami Koivunen

Supercellin supersuosittu uutuuspeli Clash Royale sai ensimmäisen päivityksen
Supercellin vähän yli viikko sitten julkaisema Clash Royale on saanut ensimmäisen päivityksen.

Päivitys ei ole kooltaan erityisen iso, vaan sen tarkoitus on tasapainottaa pieniä yksityiskohtia. Toucharcaden saamien tietojen mukaan päivityksessä on mm. nostettu vaikeutta nousta tasolta kahdeksan tasolle yhdeksän. Tämän lisäksi neljää erilaista hahmokorttia on optimoitu ja bugeja korjattu.

Clash Royale on saanut lentävän lähdön sovellusmarkkinoilla, vaikka kyseessä on toistaiseksi nk. soft-launch. Clash Royale on siis toistaiseksi julkaistu ainoastaan Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Sovellus on noussut App Annien tilastojen mukaan mm. Kanadassa ladatuimmaksi ilmaissovellukseksi ja toiseksi ladatuimmaksi sovellukseksi kaikista sovelluksista heti Supercellin Clash of Clansin jälkeen. Osittain Kanadan korkeat latausmäärät voivat tosin selittyä tavasta, jolla esimerkiksi yhdysvaltalaiset pelaajat kiertävät soft-launchin maarajoituksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja