Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi Galaxy S7:ää paljastui sertifiointidokumentista

Puhelinvertailu


Samsungin tämän vuotisen lippulaivamallin julkaisu lähenee päivä päivältä. Todennäköisesti 21. päivä tulevaa kuuta julkaistava Galaxy S7 on ollut jatkuvien huhujen kohteena viime kuukaudet, mutta varmuutta laitteiden kokoonpanoista ei edelleenkään ole.

Uusi vuoto Indonesiasta kertoo kahdesta Galaxy S7 -laitteesta, joiden tiedoista paljastuu hieman lisäinformaatiota. Tämän vuodon mukaan Samsungin laitteesta olisi mahdollisesti tulossa ainakin yhtiön omalla Exynos-piirillä sekä kahdella SIM-paikalla varustettu versio.
Tällä hetkellä vaikuttaa, että tulossa on mahdollisesti jopa kolme eri kokoversiota, kaksi eri näyttöversiota, kaksi eri piiriversiota sekä kaksi eri SIM-versiota. Riippuen miten kutakin versiota yhdistellään tulossa voi olla toista kymmentä erilaista Galaxy S7 -mallia, mutta huhujen mukana mallinimiä on vain kolme.

Uudessa vuodossa mallinimeksi oli merkitty SM-G930FD ja SM-G935FD, joka viittaisi edeltäjämallin perusteella Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edge -malleihin.

Kuvassa: Galaxy S6 Edge
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja