Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää vahvistusta iPhonen OLED-huhuille

2
Puhelinvertailu

Lisää vahvistusta iPhonen OLED-huhuille
Applen on kerrottu suunnittelevan OLED-näyttöä iPhoneen, joka on toistaiseksi pysynyt LCD-tekniikassa. Väitetysti yhtiö siirtyy OLED-näyttöihin vuonna 2018. Nyt näyttövalmistajan tiedot vaikuttavat vahvistavan tätä huhua.

Reutersin raportin mukaan iPhonen OLED-näyttöjen huhuttu valmistaja Japan Display on valmistamassa juurikin vuonna 2018 kyseisenlaisia näyttöjä. Älypuhelimiin suunnatut OLED-näytöt voivat siis hyvinkin olla menossa Applen iPhone 8:aan.

Japan Display on valmistanut näyttöjä useisiin Applen mobiililaitteisiin yhdessä LG:n kanssa. OLED-pohjaisia näyttöjä on nähty kautta älypuhelinten historian erityisesti Samsungin toimesta, mutta viime vuosina AMOLED-näyttöjä on nähty myös mm. OnePlussalta, Motorolalta, BlackBerryltä ja Microsoftilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
ropin (vahvistamaton)

1

LCD-tekniikka = LSD-tekniikka = haju 1970-luvulta. Apple on varkaiden mestsari, mitään eivät itse ole koskaan tehneet vaan aina kopioineet tai suorastaan varastaneet. Applen alihankkijat ovat tappaneet, hakanneet ja kiristäneet kymmeniä tuhansia työntekijöitä, että herra Jobs sai haluamansa. Nyt tuo diktaattori on onneksi kuollut ja palaa helvetissä. Apple-uskonto kuihtuu... ei ollut Jobsistakaan Jeesukseksi.

Vastaa
delic
delic

2

^

Oletkohan käyttänyt tässäkin samaa tietopankkia kuin siinä mistä löysit tiedon, että surface myisi maailmanlaajuisesti enemmän kuin iPad :D :D :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja