Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia omistaa nyt 91 prosenttia Alcatelista

1
Matti Vähäkainu

Nokia omistaa nyt 91 prosenttia Alcatelista
Nokia ja Alcatel-Lucent ovat viime vuodesta asti työstäneet yrityskauppaa, joka alkaa olla nyt viimeistelty. Viime vuoden heinäkuussa Nokia sai Euroopan komissiolta hyväksynnän kaupalle, joka on nyt saatu loppusuoralle.

Nokia ja Alcatel ovat nyt viimeistelleet uudelleenavatun tarjouksen, jonka myötä suomalaisyhtiö omistaa Alcatel-Lucentista 91 prosenttia. Ensimmäisessä tarjouksessa tammikuussa Nokia vahvisti noin 80 prosentin osuuden itselleen.

Nokia ei kuitenkaan saanut tarvittavaa 95 prosenttia, joka olisi mahdollistanut loppujen osakkeiden puristamisen ulos. Nokialla on mahdollisuus ostaa loput osakkeista avoimilta markkinoilta kovemmalla hinnalla.

Yhtiöiden toimintoja on jo alettu yhdistää. Koko kaupan arvoksi on arvioitu 15,6 miljardia euroa ja kyseessä on puhdas osakekauppa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

etrade
etrade

1

Ei tarvitse maksaa kovempaa hintaa lopuista tai jos tarvitsee niin saisko perustelut?
Osinkoa nämä noin 7% eivät tule saamaan

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja