Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 otti kameratestissä ykköspaikan

Matti Vähäkainu

Galaxy S7 otti kameratestissä ykköspaikan
Samsung on tuottanut viimeiset vuodet varsin kovan tason kamerapuhelimia. Niin Galaxy S -sarja kuin suuremmat Galaxy Note -älypuhelimet ovat lähes poikkeuksetta saaneet hyviä arvosteluja kameran osalta. Nyt Galaxy S7 -uutukainen – tai tässä tapauksessa Galaxy S7 edge -sisarmallia – on käväissyt DxOMarkin ammattimaisessa kuvanlaatutestissä ja tuliaisena on hyviä uutisia korealaisjätille.

DxOMarkin testaajat arvostivat Samsungin kameran kuvanlaatua, kuten teki Puhelinvertailun toimituskin. Sekä still-kuvien että videon osalta pisteitä kertyi niin makeasti, että DxOMark rankkasi Galaxy S7 edgen kameran parhaaksi.
Pisteitä kertyi 88 eli yksi enemmän kuin edellisille ykköspaikkaa jakaneille Galaxy S6 Edge Plussalle ja Sony Xperia Z5:lle. DxOMarkin artikkelissa on nähtävillä myös muutamia vertailuotoksia esimerkiksi mainittuun Z5:een sekä iPhone 6s Plussaan.

Galaxy S7:n ainoiksi heikkouksiksi still-kuvissa mainittiin hehkulamppuvalossa kellertävä sävy, todella kirkkaissa olosuhteissa valkoisen puhkipalaminen sekä yliterävöitys paikoittain. Erityistä kiitosta sai mm. supernopea tarkennus.

Kilpailijoista pian kauppoihin saapuva LG G5 on vielä DxOMarkin testaamatta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja