Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vanha musiikkipalvelu lopettaa tänään – Microsoft hyökkäsi apajille

1
Manu Pitkänen

Nokian vanha musiikkipalvelu lopettaa tänään – Microsoft hyökkäsi apajille
Nokian musiikkipalveluvalikoimiin kuulunut MixRadio lopettaa tänään toimintansa. Palvelu ilmoitti lopetusaikeistaan jo helmikuussa, mutta tuolloin lopettamiselle ei annettu tarkkaa päivämäärää.

MixRadio syntyi Nokian suojissa, mutta se myytiin Microsoftille osana puhelinliiketoimintaa. Microsoft ei ollut missään vaiheessa sitoutunut MixRadion kehitykseen, sillä ohjelmistojätiltä löytyi jo Xboxille suunniteltu musiikkipalvelu. Siispä Microsoft myi MixRadion nopeasti japanilaiselle Line-pikaviestipalvelua kehittävälle yritykselle. Linellä oli jo omakin musiikkipalvelu, mutta se keskittyi lähinnä Kaakkois-Aasian markkinoille ja MixRadion kautta yritys pääsi laajentumaan maailmanlaajuisille markkinoille.

Sittemmin Line uudisti strategiaansa, minkä johdosta tehdyistä laajentumisista päätettiin vetäytyä ja samalla MixRadio joutui leikkuriin.

Microsoft tarjoaa MixRadion entisille käyttäjille Groove- tai Xbox Music -musiikkipalvelun ilmaiseksi kahdeksi kuukaudeksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

3rd_party
3rd_party

1

Mixradio ja Here olivat Nokian parhaat sovellukset. Heren toiminta on ruvennut ainakin itsellä takkuamaan todella pahasti, ja Mixradio menee nyt viemäristä. Eipä tule enää oikein mieleen kunnollista syytä ostaa windows-puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.