Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:ää suurempi Galaxy A4 paljastui?

Puhelinvertailu

Galaxy S7:ää suurempi Galaxy A4 paljastui?
Samsungilla menee vahvasti, kiitos onnistuneen Galaxy S7:n, mutta yhtiö ei ole todellakaan jäänyt lepäämään laakereilleen. Tulossa on huhujen mukaan ainakin yksi uuden C-sarjan laite ja uusimmat vuototiedot kertovat uudesta A-sarjalaisesta.

Rahtitiedoista paljastunut Samsungin puhelin vaikuttaa olevan Galaxy A -sarjan uusi tulokas. Suomessa myyntiin on saapunut jo tämän vuoden versiot A3 ja A5 -malleista, mutta korealaisyhtiö on esitellyt myös muita A-malleja, mukaalukien huippumalli A9 Prota.

Uudet vuototiedot puolestaan kertovat SM-A430U-mallista eli Galaxy A4:stä, jollaista ei ole aiemmin mallistoon kuulunut. Mallin tekniikasta paljastuu 5,5 tuuman näyttö, joka hieman omituisesti on suurempi kuin A5:ssä oleva 5,2-tuumainen. Hintaa laitteelle mainitaan eri merkintöjen mukaan n. 300-400 euroa paikallisessa valuutassa.Valitettavasti tässä vaiheessa tietoja ei ole enempää. Myöskään täyttä varmuutta edes markkinoille saapumisesta ei ole, mutta vaikuttaisi, että Samsung valmistautuu laajentamaan A-sarjaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja