Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tuleva Note markkinoille kahtena versiona?

Puhelinvertailu

Samsungin tuleva Note markkinoille kahtena versiona?
Samsungin tämän vuoden Note-älypuhelinmallin julkaisu lähenee hetki hetkeltä. Elokuun lopulla (tai mahdollisesti syyskuun alussa) esiteltävä laite on hyvin pitkälti tiedossa niin ulkoisten kuin sisäisten ominaisuuksien osalta, ainakin jos huhuja on uskominen.

Vuodot ovat kertoneet myös hieman erikoisesta nimeämiskäytännöstä sekä tärkeimmästä uudesta ominaisuudesta, mutta nyt tarjolla on vielä lisää tietoa laitteen sisuksista.
Tiedot suorituskykytesti GeekBechiltä vaikuttavat kertovan, että Galaxy Note 7:stä on tulossa Snapdragon 820:lla varustettu versio, jonka mallinimeksi on merkitty SM-N930R6. Tämän lisäksi aiemmin on vuotanut mallinumero SM-N935F, joka puolestaan on varustettu Samsungin omalla Exynos-piirillä.

Näinpä voi hyvinkin olla, että Samsung ei käytä laitteissaan ainoastaan omia suorittimia, vaan Qualcommin suorittimilla varustetut laitteet saapuvat aiempien Galaxy-mallien tavoin myyntiin mm. Yhdysvalloissa. Suomessa tosin todennäköisesti nähdään Exynos-malli, joka on saanut paremmat pisteet erityisesti testin moniydinosuudesta.

Hieman erikoista vuodossa on, että laitteesseen on merkitty neljä gigatavua RAM-muistia, joka on vähemmän kuin aiemmin on arveltu. Olisi kummaa myös, jos Samsung julkaisisi sekä neljän että kuuden gigatavun malleja, mutta sekään ei ole poissuljettua.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja