Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinan älypuhelinmarkkinat muttuvat nopeasti, tunnetko nämä suurimmat valmistajat?

Puhelinvertailu

Kiinan älypuhelinmarkkinat muttuvat nopeasti, tunnetko nämä suurimmat valmistajat?
Kiinan älypuhelinmarkkinat ovat aivan omanlaisensa eläin. Kärkipaikat ovat olleet vuosikausia lännessä vähemmän tunnettujen kiinalaisvalmistajien yksinoikeus, mutta kärkipaikka on silti vaihtunut tiuhaan.

Uudet tiedot kertovat, että viime neljänneksellä huimat myyntiluvut kerännyt Huawei ei kuitenkaan pystynyt pitämään kärkipaikkaa, tai edes kakkossijaa. IHS Researchin analyytikko Kevin Wang on julkaissut uusia tietoja, joiden mukaan kaksi kärkisijaa on ottanut vähemmän lännessä tunnetut yhtiöt.

Kärjessä ei siis ole Huawei, ZTE tai edes Xiaomi, vaan ykkösenä Oppo ja kakkospaikalla Vivo. Vaikka Oppoa ei juurikaan tunneta Suomessa, niin sen tytäryhtiön puhelimet ovat lännessäkin kovassa suosiossa. Kyseessä on tietysti yhtiön entisen pomon perustama ja Oppon omistama OnePlus.

Vivosta tänne on kantautunut puolestaan vielä vähemmän tietoa, mutta ajoittaiset erikoisuudet on huomattu myös meillä. Näistä hyvänä esimerkkinä huippuohuet puhelimet.


Seuraavilta paikoilta löytyy tutummat nimet, Huawei, Xiaomi ja Apple, joka rikkoo ainoana ei-kiinalaisena valmistajana kärkiviisikon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja