Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pyytää anteeksi Note7:n ja pesukoneiden räjähtämisiä koko sivun mainoksessa

Puhelinvertailu

Samsung pyytää anteeksi Note7:n ja pesukoneiden räjähtämisiä koko sivun mainoksessa
Samsungilla on ollut tänä vuonna karmeita ongelmia laitteidensa kanssa. Useimmat ovat varmaan kuulleet räjähtävistä Galaxy Note7 -puhelimista, jotka kiellettiin lentokoneissa, mutta myös pesukoneet ovat paukkuneet Yhdysvalloissa.

Näiden ongelmien takia Samsung on päättynyt erikoiseen ratkaisuun. Yli 3 miljoonan pesukoneen ja miljoonien Note7 -puhelinten takaisinkutsun takia yhtiö on julkaissut koko sivun mainoksen useissa Yhdysvaltojen merkittävimmissä paperilehdissä pyytääkseen anteeksi. Anteeksipyyntö on julkaistu ainakin Wall Street Journalissa, New York Timesissa ja Washington Postissa.


Samsungin Yhdysvaltojen toimitusjohtaja Gregory Lee lupaa tekstissä ottaa turvallisuuden vakavasti ja selvittää perimmiltään mistä ongelmissa oli kysymys. Tässä vaiheessa tietoa ongelmasta ei ole selvitetty – tai ainakaan annettu julkisuuteen. Huhut ovat hiljattain kertoneet, että Samsungin seuraava huippupuhelin voi viivästyä, koska yhtiö ottaa varman päälle mm. laitteen turvallisuuden kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja