Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta entistä kovemmat pakkokeinot Note7-käyttäjille

2
Matti Vähäkainu

Samsungilta entistä kovemmat pakkokeinot Note7-käyttäjille
Räjähdysaltista Galaxy Note7 älypuhelinta on pyydetty palautettavaksi nyt jo muutaman kuukauden ajan, mutta ilmeisesti markkinoilla on edelleen joitain määriä viallisella akulla varustettuja Samsung-puhelimia, sillä yhtiö pyrkii toteuttamaan kovempia pakkokeinoja niiden palauttamiseen.

Huhut ovat kertoneet, että Samsung olisi vielä korjaamassa Note7-puhelimia ja kenties jopa tuomassa niitä kolmatta kertaa markkinoille, mutta vaikka tästä ei olisikaan kyse niin yhtiö tietysti haluaa vialliset laitteet pois ihmisten käsistä ja minimoitua potentiaaliset käräjätapaukset.

Jo yli kuukausi sitten Samsung päivitti Note7:n ohjelmistoa, niin, että puhelin ei enää ota vastaan akkuvarausta yli 60 prosentin. Tämän luulisi paitsi minimoivan ongelmia akun kanssa niin myös ajavan ihmiset palauttamaan surkealla akkukestolla varustetun laitteen, vaikka ylikuumenemista ei tapahtuisikaan.Nyt uusin pakkokeino, joka ennen tätä otettiin käyttöön Uudessa-Seelannissa, on tulossa Australiaan. Samsungin operaattorien kanssa yhteistyössä implementoitu pakkokeino on Note7:n hylkiminen mobiiliverkoista, joka tarkoittaa, että mobiilioperaattorit eivät tarjoa enää yhteyksiä Note7-laitteisiin. Tänään kuluttajille on lähetetty ensimmäiset tiedotteet aiheesta ja Note7:t lukkiutuvat lopullisesti pois verkosta joulukuun 15. päivä.

Jos tämä ei saa ihmisiä luopumaan Note7-laitteista, niin sitten ei varmaan mikään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

nwind
nwind

2

Jännä juttu. Mutta tosiasia on myös että ihmiset eivät kaikki tiedä oman puhelimensa mallia. Otetaan esimerkki vanhukset. Vaikka kuinka näytät kuvaa ja kerrot että malli on tämä on viikonpäästä se unohdettu. En tosin tarkoita että vanhuksilla olisi note7 vaan ettei kaikkia kiinnosta tai tiedosta vaikka sen joku kertoisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja