Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Nokia-puhelin myytiin salamannopeasti loppuun

1
Manu Pitkänen

Uusi Nokia-puhelin myytiin salamannopeasti loppuun
Vaikka Nokia onkin jo siirtynyt syrjään älypuhelinmarkkinoilta, niin kiinalaisten keskuudessa brändille riittää vielä intohimoisia kannattajia. Kiinassa myyntiin tullut Android-pohjainen Nokia 6 myytiin nimittäin loppuun yhdessä minuutissa. Nokia-puhelimien brändillä puhelimia myy suomalainen HMD Global.

Myyntiin tulleen erän suuruudesta ei ole kerrottu julkisuuteen, joten on mahdotonta sanoa millainen menestys Nokia 6 on todellisuudessa ollut. Aasiassa salamamyyntitaktiikka on varsin tyypillinen markkinointikeino: myyntiin tuodaan pieni erä laitteita, jotta jälkeenpäin voidaan antaa mielikuva suuresta kaupallisesta menestyksestä, koska puhelimet myytiin loppuun niin nopeasti. Tätä taktiikkaa on hyödyntänyt esimerkiksi Xiaomi.

Ennakkovarauksia Nokia 6 sai JD.comin kautta yli miljoona kappaletta.

Nokia 6:n lanseerauksen jälkeen uskollisimpien fanien katse on jo kiinnittynyt helmikuun loppuun, jolloin HMD Globalin odotetaan esittelevän uusia älypuhelimia. MWC-messut luovat otollisen tilaisuuden lanseerata uusia Android-älypuhelimia erityisesti Euroopan markkinoille. Messuihin kohdistetun suuren kansainvälisen huomion ansiosta HDM Globalilla on hyvät mahdollisuudet varastaa mediahuomio muilta älypuhelinmerkeiltä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja