Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi vuotokuva esittelee Galaxy S8 -mallit vierekkäin

Puhelinvertailu

Uusi vuotokuva esittelee Galaxy S8 -mallit vierekkäin
Ensimmäinen korkealaatuinen lehdistökuva Galaxy S8:stä paljastui kuun alussa, joten parin viikon ajan olemme jo tienneet miltä laite tulee todennäköisesti näyttämään. Muut vuodot ovat pyrkineet vertaamaan S8-malleja muihin puhelimiin, mutta näiden vuotojen luotettavuus on vähintäänkin kyseenalaista.

Nyt Kiinasta on löytynyt uusi kuva, joka väittää esittelevän molemmat tulevat Galaxy S8 -laitteet vihdoin vierekkäin. Edellisen vuodon, jossa nähtiin molemmat mallit, tapaan tällä kertaa kyse ei todennäköisesti ole kuvamanipulaatiosta.

Voi tosin tietysti olla, että kyseessä on nk. dummy-laitteet, jotka eivät ole itseasiassa toimivia tai edes Samsungin käsialaa, mutta nämä eivät ole ainakaan Photoshopin copy-paste-tuotoksia.


Kuvasta paljastuvat Galaxy S8:aan odotettava huima määrä antureita ja kameroita näytön yläpuolelta sekä tietysti valtaisat näytöt. Erityisesti S8+:n järisyttävän suuri 6,2 tuuman näyttö kaarevine reunuksineen on vakuuttava.

Uutta evleaksin luotettavaan vuotoon nähdän ovat myös etupaneelin värit, joiden mukaan Samsung toisi mustan lisäksi myös hopeisen ja kultaisen mallin markkinoille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja