>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung leikkii tulella? Note7:n kolmas tuleminen voi todella tapahtua

Matti Vähäkainu

Samsung leikkii tulella? Note7:n kolmas tuleminen voi todella tapahtua
Samsung toi Galaxy Note7 -älypuhelimen ensimmäistä kertaa markkinoille viime vuoden elokuun puolivälin tienoilla. Jo syyskuussa laite otettiin pois myynnistä, mutta palautettiin takaisin jo kuun vaihteessa. Lokakuussa kuitenkin yhtiö päätti hylätä Note7:n myynnin kokonaan – vai päättikö?

Jo marraskuussa huhut kertoivat, että korealaisyhtiö saattaa korjata akkuviat ja palauttaa korjatut mallit vielä kolmannen kerran myyntiin. Tällä kertaa tosin kehittyville markkinoille ja todennäköisesti melkoisesti pienemmällä hintalapulla.Nyt huhuille on saatu lisävastinetta, kun korealaislehti Hankyung kertoo, että Samsungin räjähdysalttiit luurit ovat menneet korjausrumban läpi ja lähtevät myyntiin pienemmällä ja turvallisemmalla akulla. Todennäköisesti laitteita ei kuitenkaan nähdä lännessä, vaan aiempien huhujen mukaan niitä pyritään myymään mm. Kaakkois-Aasiassa.

Raporttien mukaan Samsung on käyttänyt testaukseen joitain kymmeniä tuhansia laitteista ja uudelleenmyyntiin olisi tarjolla vielä n. 2,5 miljoonaa Note7:ää. Samsung ei ole kertonut mitään virallista Note7-laitteiden kohtalosta.

Mitä mieltä olette, kannattaako Samsungin yrittää saada myyntituloja vielä kertaalleen korjatuilla laitteilla vai unohtaa koko laite ja heittää roskiin miljoonat puhelimet?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.