Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-päivitys tuo viestimeen YouTube-videot

2
Puhelinvertailu

WhatsApp-päivitys tuo viestimeen YouTube-videot
Facebookin omistama maailman suosituin pikaviestin WhatsApp on uudistunut viimeaikoina tiuhaan tahtiin. Hiljattain viestimeen lisättiin mahdollisuus jakaa kaikki tiedostoja ja alle pari viikko tätä aiemmin kerroimme kameraominaisuuden uudistuksesta.

Nyt WABetaInfo kertoo videon ja kuvien välityksellä, että WhatsApp saa pian YouTube-videotuen. Tietysti jo aiemmin YouTube-videoita on pystynyt jakamaan viestisovelluksen välityksellä, mutta nyt viestin osaa myös toistaa videot.

Videon pystyy katsomaan koko näytöllä tai ikkunassa, jota pystyy myös siirtämään. Video WABetaInfon artikkelissa esittelee sen toimintaa.Ominaisuus löytyy piilotettuna tänään App Storeen julkaistusta 2.17.40-versiosta, mutta ei ole vielä käytettävissä ainakaan suurella osalla käyttäjistä. Android-versiosta ominaisuutta ei ole löytynyt, joten nähtäväksi jää tuoko WhatsApp sen alkuun vain iOS:lle. Voi tietysti myös olla, että kyseessä on testi, joka ei koskaan löydä tietään viralliseen julkaisuun.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Caliber
Caliber

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Mitenkäs on Windows puhelinten laita.

Tulee varmaan ilmoitus että tuki lakkaa kokonaan loppuvuoden aikana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.