>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia haluaa eroon heikosti pärjäävästä älyterveysosastosta?

Puhelinvertailu

Nokia haluaa eroon heikosti pärjäävästä älyterveysosastosta?
Nokia kertoi tänään vähentävänsä potentiaalisesti satoja työntekijöitä Suomessa. Nokian yt-neuvottelut koskevat 425 henkilöä, mutta tämän lisäksi yhtiössä puuhastellaan myös muita strategisia muutoksia.

Tiedotteen mukaan Nokia etsii uusia suuntia digitaalisten terveyspalvelujen (Digital Health) osastolle. Nokian älyterveysbisnekseen kuuluu merkittävänä osana parin vuoden takaisessa yrityskaupassa noin 170 miljoonalla eurolls ostettu Withings.

Ranskalainen Withings valmistaa muun muassa puettavaa teknologiaa sekä älyvaakoja. Nokialla ei ole tällä hetkellä vastausta millaisia uusia suuntia mahdollisesti älyterveyden osalta voidaan odottaa.

Nokia esitteli loppuvuodesta uuden Steel HR -älykellon, joka tarjoaa sykkeen mittausta ja muita älyominaisuuksia. Kyseessä on kenties osaston tärkein tuote sitten Withings-älyvaa'an.Viime neljänneksen tuloksessa se kuitenkin kirjasi Digital Health -osastolle 141 miljoonan arvonalennuksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.