>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus yhteistyöhön Marvelin kanssa, uutuuslaite Avengers-versiona

Matti Vähäkainu

OnePlus yhteistyöhön Marvelin kanssa, uutuuslaite Avengers-versiona
OnePlussan seuraavan huippupuhelimen julkaisu lähestyy kovaa vauhtia, ja yhtiö onkin omaan erikoiseen tapaansa paljastanut jo tekniikkaa ja hieman pintaakin OnePlus 6:sta.

Nyt kiinalaisvalmistajan Intian konttori on päättänyt vahvistaa yhden asian lisää, joka on pyörinytkin jo huhuissa. OnePlus on uuden laitteen tiimoilta solminut yhteistyön supersankarisarjisten Marvelin kanssa, joka tarkoittaa, että uudesta laitteesta on tulossa erillinen supersankariversio.

Avengers-teemainen puhelin promoaa tietysti tulevaa Avenges: Infinity War -elokuvaa ja saa Marvelin maailmasta hieman lisäväriä perusversioon verrattuna. Tässä vaiheessa tosin laitteen saapumisesta läntiseen maailmaan ei ole puhuttu, mutta täysin mahdottomana ei tarvitse pitää sitä, että myös Suomessa kyseinen erikoisversio saapuisi ainakin erittäin rajattuun myyntiin.Näin kävi myös edellisen Star Wars -version kanssa, joka tietysti tehtiin yhteistyössä elokuvabrändin nykyisin omistavan Disneyn kanssa alkuun Intiassa.

Valitettavasti tietysti tässä vaiheessa laitteesta ei ole juurikaan muuta tietoa saatavilla, sillä eihän OnePlus 6 ole edes virallisesti julkistettu. Valistunut arvaus voisi olla, että laitteessa on Snapdragon 845 ja 8 gigatavua RAM-muistia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.