>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus paljasti lisää OnePlus 6:n ulkonäöstä

Puhelinvertailu

OnePlus paljasti lisää OnePlus 6:n ulkonäöstä
OnePlus on pian julkaisemassa uuden huippupuhelimen, joka kantaa odotetusti nimeä OnePlus 6. Kyseinen puhelin onkin pikku hiljaa tullut tutuksi, sillä yhtiö itse on paljastanut hieman sen ulkonäöstä ja ominaisuuksista.

Nyt laitteesta paljastettiin hieman lisää OnePlussa Intian toimiston puolesta, sillä se julkaisi trailerin tulevan puhelimen Avengers-versiosta. OnePlus tuo uutuuspuhelimen myyntiin Avengers-versiona, joka on tietysti tehty yhteistyössä Marvelin ja sen uuden Avengers: Infinity War -elokuvan kanssa.

Trailerista ei paljastu älyttömästi uutta, mutta pikainen vilkaisu esimerkiksi laitteen näyttöloveen nähdään. Lisäksi video paljastaa, että Marvel-versiossa takakansi vaikuttaa olevan ulkonäöltään hiilikuitumainen.OnePlus 6:n takakannesta on arvuuteltu kovasti ja arvioissa ovat tiukasti esiintyneet lasi ja keraaminen takakansi, mutta tämä ei valitettavasti ainakaan vahvista kumpaakaan kyseisistä vaihtoehdoista, mutta ne ovat edelleen mahdollisia.

Videosta voidaan vahvistaa myös yksi aiemmin paljastunut yksityiskohta: hälytyskytkin ei ole kadonnut, vaan ainoastaan vaihtanut sivua vasemmalta oikealla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.