>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Nokia X6 -älypuhelin esiteltiin Kiinassa

1
Matti Vähäkainu

Uusi Nokia X6 -älypuhelin esiteltiin Kiinassa
Nokia on esitellyt tänään Kiinassa aiemmin jo vuodetun Nokia X6 -puhelimen. Huhuissa laitetta kutsuttiin nimellä Nokia X, mutta HMD Global päätyi julkaisemaan laitteen nimellä X6, joka tietysti on tuttu nimi vuosien takaisesta Symbian-puhelimesta.

Nokia X6 sisältää liki koko näytön kokoisen näytön, jossa on iPhone X:n kaltainen lovi laitteen yläreunassa. Lovesta löytyvät tietysti kuulokekaiutin sekä etukamera. Näytöllä on kokoa niin ikään iPhone X:n tavoin 5,8 tuumaa ja tarjoaa Full HD+ -resoluution. Muistia on versiosta riippuen 4 tai 6 gigatavua ja tallennustilaa 32 tai 64 gigatavua.

Laite muistuttaa kovasti paitsi iPhone X:ää niin vielä enemmän Huawein P20 ja Honor 10 -malleja sekä tänään Nokia X6:n tavoin julkistettua OnePlus 6 -huippupuhelinta. Nokia X6 on kuitenkin keskihintaluokan malli, josta kertoo mm. kaksoiskameran vain 5 megapikselin mustavalkosensori. Värisensorilla on tosin tarkkuutta 16 megapikseliä, kuten etukamerallakin.Lisäksi laitteessa on Qualcommin keskiluokanpiiri Snapdragon 636, joka ei tietysti pärjää huipputason Snapdragon 845:lle eikä edes Huawein aiemmin mainituissa laitteissa käyttämälle Kirin 970 -piirille.

Nokia X6 saapuu markkinoille kolmella eri värivaihtoehdolla: sininen, musta ja valkoinen. Laitteella on Kiinassa hintaa versiosta riippuen 200 euron molemmin puolin, mutta valitettavasti Eurooppaan saapumisesta ei ole tässä vaiheessa mitään tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

FRL
FRL

1

Näkisin mielellään tämän myös suomen markkinoilla. Se (X6) syönee liikaa Nokia 6.1 (2018) markkoinoita, joten X6 jäänee täällä julkaisematta... mikä on harmi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.