>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 8 sai Pro Camera -päivityksen ja paremmat säädöt

1
Matti Vähäkainu

Nokia 8 sai Pro Camera -päivityksen ja paremmat säädöt
HMD Global on uudistanut lippulaivapuhelimensa kameraominaisuuksia uudessa päivityksessä. Nokia 8 -malli sai Pro Camera -ohjelmiston, jolla kamerasta saa enemmän irti.

Asiasta kertoi Twitterin välityksellä HMD Globalin tuotepomo Juho Sarvikas. Tavallisen kuvaustilan, Live Bokeh -potrettikuvauksen, Beautify-kauneuskuvauksen lisäksi kamerasovelluksessa on nyt tarjolla Pro-tila.

Pro-kuvaustila tarjoaa manuaaliset kontrollit ISO-herkkyydelle, tarkennukselle, valkotasapainolle, valotukselle ja suljinnopeudelle.

Nokia 8 sisältää 13 megapikselin ja 1,12µm pikseleillä varustetun kaksoiskameran, jonka aukko on f/2. Kamera tukee myös optista kuvanvakautusta, sekä vaihetunnistukseen ja laseriin perustuvaa automaattitarkennusta. Optiikka on tehty puolestaan tutusti yhteistyössä Zeissin kanssa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

FRL
FRL

1

Olisi kiva nähdä kuvia otettuna vanhalla softalla ja nyt uudistetulla että näkee erot...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.