Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videoesittely – Tällaiset uudet iPhonet ovat

1
Manu Pitkänen

Videoesittely – Tällaiset uudet iPhonet ovat
Apple esitteli eilen halvaksi iPhoneksi suunnitellun iPhone XR:n sekä yli tuhat euroa maksavat iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin.

Edellisten linkkien takaa löytyy puhelimien kaikki oleelliset tekniset ominaisuudet sekä uudistukset, mutta videoita on aina mukavampi katsella kuin päntätä pitkiä speksilistoja. Siksi Applen muotoilujohtaja Jony Ive on istutettu mikrofonin eteen ja käsketty kertomaan mikä kaikki uusissa puhelimissa on mahtavaa ja mullistavaa. Neljä minuuttia kestävällä videolla käydään läpi kaikki kamerasta uuteen A12 Bionic -prosessoriin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Kuka mahtaa enää haluta maksaa puoiltoista tonnia muutaman vuoden kapulasta? Tyhmä kaiketi,asoita ymärtämätön? Tallenustila pilvessä ei taida maksaa mitään,ja jos SD kortti olisi vaihtoehto,on se halpaa.

Kenelle näitä siis kaupitellaan? XR-"halpis" näyttää miltei samalta, se riittänee kapakkamittelöissä? Apple on näemmä maalaamassa itseään nurkkaan. Tyyriitä myydään "niche" fanaatikoille, ja halvemmilla on kehnompi kate. Tervetuloa reaalimaailmaan,vihdoin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.