Hirviökamerapuhelimen nimi paljastui – Pureview-nimi tekee paluun

1
Manu Pitkänen

Hirviökamerapuhelimen nimi paljastui – Pureview-nimi tekee paluun
WinFuture.de-verkkosivustolle kirjoittavan Roland Quandtin mukaan HMD Globalilta on tulossa lähiaikoina uusi "hirviökamerapuhelin", joka on saanut nimen Nokia 9 Pureview. Kuvia kyseisestä puhelimesta on nähty jo hieman aiemmin.

Kuvissa on nähty puhelin, jonka pääkamera koostuu peräti viidestä kennosta. Tällainen järjestelmä herättää ajatuksia plenoptisesta kamerasta, jolla voisi muuttaa tarkennusta jälkikäteen. Vahvistusta tällaiselle tiedolle ei ole kuitenkaan satu. Pureview-nimi kuitenkin viittaa vahvasti siihen, että kyseisellä puhelimella HMD Global haluaa esitellä omaa teknistä taituruuttaa kuvaamisen saralla.

Quandtin mukaan HMD Global on ostanut oikeudet Pureview-nimeen itselleen. Twiitissään hän mainitsee myös, että Nokia 9 Pureview esiteltäisiin lähiaikoina. Jää nähtäväksi mitä tämä käytännössä tarkoittaa – esitelläänkö puhelin tänä vuonna vai MWC-messuilla ensi vuoden alussa.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

WinLix
WinLix

1

Toivottavasti sillä voi ottaa RAW kuvia. Muuten hirviökameratitteli on yhtä tyhjän kanssa jos sillä voi ottaa vain jpeg pakattua roskaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.