>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus: Android Pie -päivitykset viivästyvät aiemmille malleille

Petteri Pyyny

OnePlus: Android Pie -päivitykset viivästyvät aiemmille malleille
OnePlus on vahvistanut jo aiemmin, että marraskuun alussa myyntiin tuleva OnePlus 6T toimitetaan suoraan Android Pie-käyttöjärjestelmällä. Mutta samalla kuuluu huonoja uutisia aiempien mallien omistajille, sillä Pie -päivityksen jakelu viivästyy.

OnePlus ilahdutti fanejaan jo kesällä, kun yhtiö kertoi uudesta päivityspolitiikastaan, joka tuo Android Pien myös OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 ja OnePlus 5T -malleille.

Tuolloin luvattiin, että vanhemmat mallit saisivat Pie -päivityksen jo vuoden 2018 loppuun mennessä. Nyt tätä aikataulua on siirretty eteenpäin ja virallinen kanta on, että kaikki edellämainitut mallit saavat päivityksen, mutta vasta vuoden 2019 alkupuolella.

Yhtiö päivitty toukokuussa julkaistun OnePlus 6-mallin Pie -käyttöjärjestelmään jo alkusyksystä.Olemme koostaneet Android Pien uudistuksista ison artikkelisarjan, johon pääset tutustumaan täältä:

Mitä kaikkea Android Pie uudistaa ja muuttaa Androidissa

Ja OnePlus 6 -arvostelumme löydät täältä:

Arvostelussa OnePlus 6


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.