>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S10 ei ole Samsungin ensimmäinen laite näytösisäisellä sormenjälkilukijalla?

Puhelinvertailu

Galaxy S10 ei ole Samsungin ensimmäinen laite näytösisäisellä sormenjälkilukijalla?
Samsungin Galaxy S10 -julkaisu alkaa lähestyä kovaa vauhtia, ja kyseessä onkin viimeaikojen eniten huhuttu ja vuodettu älypuhelin.

Korealaisyhtiöltä odotetaan isoja uudistuksia älypuhelinlinjaston lippulaivatuotteeseen. Niihin kuuluvat huhujen mukaan mm. paremmat tietoliikenneyhteydet ja tekoälyn, useita eri näyttökokoja sekä liki tuplasti nopeamman latauksen.

Lisäksi myöhemmin julkaistava juhlamalli saa jopa 5G-yhteydet ja huiman kamerakokoonpanon.

Yksi odotetuimmista uudistuksista on uudenlainen näytönsisäinen sormenjälkilukija. Galaxy-laitteisiin suuntaa Qualcommin uusi ultraääneen perustuva sormenjälkilukija.Uudet tiedot Twitteristä kuitenkin kertovat, ettei Galaxy S10 ole välttämättä ensimmäinen kyseisellä teknologialla varustettu laite.

Kiinalaisvuotaja on kertonut Twitterissä, että Samsungin Galaxy A10 -malli saapuu näytönsisäisellä sormenjälkilukijalla.

Tässä vaiheessa Galaxy A10 -mallista ei ole tosin mitään muuta tietoa, joten huhu on otettava melkoisella varauksella.

Samsung on kuitenkin kertonut syksyllä, että aikoo testata uusia ominaisuuksia jatkossa ensin keskihintaluokan laitteissaan, joten tämä voi pitää paikkansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.