Samsungilta virallinen vastaus Galaxy Foldin kriittisiin ongelmiin

Matti Robinson

Samsungilta virallinen vastaus Galaxy Foldin kriittisiin ongelmiin
Samsungin Unpacked 2019 -tapahtumassa esitelty Galaxy Fold oli helposti tapahtuman mieleenpainuvin laiteuutuus. Vuosikausia taittuvia puhelimia on odotettu niitä saamatta, mutta tämä vuosi oli erilainen.

Tällä viikolla ensimmäiset testaajat ovat saaneet kätösiinsä Galaxy Fold -testilaitteita, ja vastaanotto noin 2000 euron älypuhelimella on ollut sanalla sanoen vaikea. Laitteet ovat rikkoutuneet vain parin päivän käytön aikana useilla testaajilla, joka ei vaikuta hyvältä 26. päivän julkaisua silmällä pitäen.

Nyt Samsung on antanut myös tilanteeseen virallisen kommenttinsa. Heidän mukaansa pari näistä ongelmatapauksista johtuu siitä, että näytön ulointa osaa on revitty irti. Tämän ovat myös muutamat testaajat myöntäneet, sillä luulivat sen olevan irroitettava näytönsuoja. Samsungin mukaan kuluttajia tästä tiedostetaan kuitenkin selvästi myyntilaitteen ohessa.Muut rikkoutumiset Samsung ottaa tarkasteluun yksitelleen ja paikan päällä, jotta ongelmien lähde saadaan selville. Samsung ei kuitenkaan aio muuttaa aikatauluaan, vaan Galaxy Fold tulee myyntiin 26. päivä kuluvaa kuuta osassa maailmaa. Suomessa tuona päivänä alkaa ennakkomyynti ja ensimmäiset laitteet toimitetaan 3. toukokuuta.

Lue myös:
Samsung Galaxy Fold arvostelu.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.