Galaxy Foldin kestävyys testattiin – Samsungin lupaukset eivät pidä paikkaansa

2
Manu Pitkänen

Galaxy Foldin kestävyys testattiin – Samsungin lupaukset eivät pidä paikkaansa
Galaxy Fold saapuu lähiaikoina Suomeen, mutta 2100 euroa puhelimeen upottavan kannattaa ensin katsoa alla oleva video. Samsungin kestävyyslupaukset eivät välttämättä pidä aivan paikkaansa.

Samsung omassa viestinnässään luvannut, että Galaxy Foldin taittuva näyttö kestää ainakin 200 000 taittamista. Jos siis taitat puhelinta 100 kertaa auki joka päivä, niin näytön pitäisi kestää ainakin viisi vuotta. Se vaikuttaa melko kohtuulliselta. CNet laittoi väittämän testiin, joka ei tue alkuunkaan Samsungin väittämiä.

Alla olevalla yli 11 tuntia kestävällä videolla Galaxy Foldia taitetaan kiinni ja auki yhteensä yli 100 000 kertaa. Tämän verran taittoja puhelimen näyttö kesti ongelmitta, mutta kun taittelua jatkettiin tämän jälkeen edelleen, näyttöön ilmestyi vioittumisen merkkejä. Noin 119 000 taittamisen jälkeen Galaxy Foldin sisänäytöstä vain toinen puolikas toimi. Lopullinen hajoaminen koitti 120 169 taitoksen jälkeen.Myös SquareTrade on testannut itsenäisesti Galaxy Foldin kestävyyttä. Sen testien perusteella Galaxy Foldiin ilmestyi myös pysyviä vaurioita 120 000 taittokerran jälkeen.

Lue myös:
Samsung Galaxy Fold Puhelinvertailun testissä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentit (2)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

No onhan tuo nyt ihan halvatun hauras laite, ei tule varmaan kellekkään yllätyksenä, sisänäyttöön saa pysyviä vaurioita aikaan kevyesti painamalla jos on liian pitkät kynnet.

Vastaa
Michelola
Michelola

2

Testi ei ehkä ihan vastaa todellisuutta sillä kyllähän se taitoskohta lämpenee ihan eri tavalla kun sitä tollein toistuvasti nopeasti 100k kertaa taitetaan eikä se jäähdy välissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.