>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Realme X2 Pro älypuhelimessa on 90 hertsin Full HD+ näyttö, Snapdragon 855+, 4000 mAh akku - hinta alkaa 399 eurosta

Janne Yli-Korhonen

Realme X2 Pro älypuhelimessa on 90 hertsin Full HD+ näyttö, Snapdragon 855+, 4000 mAh akku - hinta alkaa 399 eurosta
Älypuhelimet ottavat joka vuosi askeleen eteenpäin ominaisuuksien suhteen. Tämän vuoden yksi uusi ominaisuus on ollut 90 Hz:n näyttö, joka löytyy muun muassa OnePlus 7T ja Oppo Reno Ace -puhelimista. Nyt sellainen löytyy myös tuoreesta Realmen huippupuhelimesta.

Realme X2 Pro on varsin tehokas, sillä sisälle on laitettu Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, jopa 12 gigatavua käyttömuistia, 128 / 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja akulla on kokoa 4000 mAh verran. Akku tukee 50 watin Super VOOC -pikalatausta, jolla akun varauksen saa 80 prosenttiin 30 minuutissa vaikka puhelimella pelaisi samanaikaisesti.

Näytön osalta löytyy siis 6.5 tuuman Full HD+ (2400 x 1080) AMOLED -näyttö 90 Hz:n virkistystaajuudella. 16 megapikselin etukamera (Sony IMX471) on sijoitettu pieneen näyttöloveen ja sormenjälkilukija on upotettu näyttöön.Tyylikkään näköisestä takakannesta löytyy neljän kameran setti: 64MP (pääkamera, Samsung GW1) + 13MP (tele) + 8MP (ultralaajakulma, 115°) + 2MP (syvyystunnistus).

Videon osalta tuettuna ovat 4K-videokuvaus ja 960 fps 720p -videokuvaus. 13 megapikselin telekamera tukee jopa 20x hybridi-zoomia.

Laitteessa on myös 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, NFC, Bluetooth 5.0 ja USB-C. Laitteen mitat ovat 161 mm x 75.7 mm x 8.7 mm ja painoa laitteella on 199 grammaa. Käyttöjärjestelmän osalta löytyy Android 9 Pie, jonka päällä on Color OS 6.1 -käyttöliittymä.

Tällaisen laitteen hinnan ajattelisi olevan todella korkealla, mutta Euroopan markkinoilla Realme X2 Pro hinta alkaa vain 399 eurosta (6GB/128GB). 8GB + 128GB version hinta on 449 euroa ja 12GB + 256GB versio maksaa 499 euroa.

Lue myös:
Google paljasti Pixel 4:n.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.