Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa (talvi 2019 - 2020)

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelimet alle 300 euroa (talvi 2019 - 2020)
Alle 300 euron hintaluokka on erittäin kilpailu. Käytännössä kaikki Android-valmistajat panostavat tähän hintaluokkaan ja sehän on tietenkin kuluttajan kannalta erinomainen juttu.

Näitä puhelimia sitten myös kuluttajat ostavat eniten. Tämän asian voi todeta esimerkiksi lokakuun myydyimpien puhelimien -listalta, josta löytyy muun muassa Galaxy A40, Galaxy A50 ja Nokia 7.2.

Nämä kaikki ovat loistavia vaihtoehtoja alle 300 euron hintalapulla, mutta saatavilla on myös monia muita laadukkaita vaihtoehtoja.

Kannattaa myös katsoa läpi:Minkälainen on alle 300 euron puhelin?

200 - 300 euron hintahaarukassa puhelimet alkavat olla jo sellaisia laitteita, että niistä riittää enemmän kuin hyvin ominaisuuksia useimmille käyttäjille.

Alle 300 eurolla saa puhelimen, jossa on joko 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Varsinkin 128 gigatavua riittää useimmille käyttäjille, sillä tällöin puhelimeen mahtuu paljon kuvia sekä sovelluksia.

Monet puhelimet tarjoavat jo tehokasta suorituskykyä. Tästä voidaan esimerkkinä mainita Xiaomi Redmi Note 8 Pro, joka sisältää Helio G90T -suorittimen. Lisäksi keskusmuistia puhelimista löytyy 4 tai 6 gigatavua. Myös akkukestot yltävät hyviin lukemiin useimpien laitteiden kohdalla.

Samsung tunnetaan laadukkaista näytöistä ja myös tässä keskihintaluokassa löytyy hyvinä vaihtoehtoina Galaxy A40 (249 euroa) sekä Galaxy A50 (299 euroa). Muutkin laitteet sisältävät hyviä vaihtoehtoja, sillä käytännössä jokaisesta tämän hintaluokan laitteesta löytyy Full HD+ -resoluution näyttö.

Alle 300 euron puhelimelta sopii jo odottaa pätevää kameraratkaisua. Mikään näistä tuskin tulee pahemmin pettämään käyttäjän tarpeita, vaikkakin parempaa kameraa saa isommalla rahasummalla. Sen verran pitää mainita kameroista, että suurempi megapikselimäärä ei tee kamerasta automaattisesti parempaa.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa (talvi 2019 - 2020)

Samsung Galaxy A40 (hinta 249 euroa) ja Galaxy A50 (hinta 299 euroa) ovat menestyneet erittäin hyvin Suomessa, joten niitä on kohtuullisen helppo suositella muillekin. Molemmat ovat Samsungin keskitason puhelimia. Molemmista löytyy laadukas Super AMOLED -näyttö, joka on varustettu Full HD+ resoluutiolla. Galaxy A40 näyttö (5.9") on kuitenkin hieman pienempi Galaxy A40:een verratessa (6.4"). Näytöissä on myös pieni näyttölovi, johon on laitettu etukamera. Molemmissa puhelimissa on myös varsin laadukkaat kamerat. Galaxy A40:ssä näitä on takana kaksi ja vastaavasti Galaxy A50:ssä kolme. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9 Pie -versio, mutta tällä hetkellä Android 10 odotetaan saapuvan puhelimille ensi vuoden aikana.


Galaxy A50 takaa löytyy kolme kameraa

Lue myös: Samsung esitteli Galaxy A50:n.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (hinta 249 euroa) sisältää paperilla laadukkaan kamerajärjestelmän. Pääkamerana toimii peräti 64 megapikselin sensori, jonka viereltä löytyy 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin kamera syvyystunnistukseen. Neljän kameran järjestelmään käytetään lähinnä markkinointimielessä, mutta ne tekevät kyllä hyvin tehtävänsä. Note 8 Pron sisältä löytyy tehokas Helio G90T -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4500 mAh akku, joten puhelin tarjoaa näiltä osin laadukkaan paketin. 299 eurolla saa version, jossa on 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 6 gigatavua käyttömuistia.

Redmi Note 8 Pro on tyylikäs keskitason puhelin, josta löytyy neljä kameraa

Lue myös: Xiaomi esitteli alle 500 euroa maksavan Mi 9 Pro 5G:n sekä edulliset Redmi Note 8 Pro ja Redmi 8A puhelimet.

Honor 9X on tuore puhelin Honorilta ja sen hinta on 249 euroa. Honor 9X on varustettu isolla näytöllä, joka valtaa käytännössä koko etupuolen, sillä etukamera on piilotettu ylösnousevan mekanismin taakse. Kamerat ovatkin hyvin toimiva ratkaisu tässä hintaluokassa. Puhelimen parhaimpiin puoliin lukeutuu akkukesto, sillä puhelimen sisälle on laitettu 4000 mAh akku. Lisäksi Honor 9X on saamassa Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Honor 9X on käynyt myös Puhelinvertailun arvostelussa.


Honor 9X on uutuus, josta löytyy ylösnouseva etukamera

Lue myös: Honor 9X hinta 249 euroa, myynti alkaa 18. marraskuuta - 48 MP pääkamera, iso näyttö ja 4000 mAh akku.

Motorola One Action (hinta 269 euroa) on harkitsemisen arvoinen laite, mikäli kuvaat paljon videoita. Motorola One Action on saanut Action-lisänimen 16 megapikselin kamerasta, joka on varustettu 117 asteen näkymällä. Tällä kameralla voi kuvata videota pystyasennossa, mutta tallentaa videon vaakasuuntaisesti. Muuten puhelin tarjoaa 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 4 gigatavua keskusmuistia, 3500 mAh akun ja Android One -käyttöjärjestelmän, joten päivitys Android 10 -versioon on luvassa. Myös One Vision (hinta 279 euroa) on hyvä valinta. Se on hyvin samanlainen One Actionin kanssa, mutta eroaa jonkin verran kameroiden osalta.

One Action puhelimen etupuolella on reikä kameralle

Lue myös: Motorola One Action julkaistu - 117 asteen ultralaajakulmainen kamera videokuvaukseen.

Nokia 7.2 on yksi tuoreimmista uutuuksista tässä hintaluokassa. Nokia 7.2 hinta on 299 euroa 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla ja 349 euroa 128 gigatavun tallennustilalla. Puhelimen takaa löytyy kamerajärjestelmä, joka pärjää hyvin muita puhelimia vastaan, mutta puhelimen heikkoudeksi voidaan mainita vanhahko järjestelmäpiiri. Nokia 7.2 kuuluu Android One -ohjelmaan, joten se tulee saamaan Android 10 sekä Android 11 -päivitykset.


Nokia 7.2 on Nokian uutuus, josta löytyy laadukkaat kamerat

Lue myös: Tässä ovat uudet Nokia 7.2 ja Nokia 6.2 -älypuhelimet.

Katso myös:
Kaikki parhaat puhelimet.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja