>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telia avasi 5G-verkkonsa Turussa – Laajenee pian keskustaan

Manu Pitkänen

Telia avasi 5G-verkkonsa Turussa – Laajenee pian keskustaan
Elisa on pitänyt mölyä 5G-verkkonsa laajenemisesta, mutta Telia ei jää Pekkaa pahemmaksi. Telia on nimittäin avannut nyt 5G-verkkonsa Turkuun.

Kyse on vasta ensimmäisen vaiheen rakentamisesta, joten 5G-verkon peittoalue tulee vielä kasvamaan nykyisestä hyvin nopeastikin. Tällä hetkellä Telian peittokartta näyttää 5G:n toimivan lähinnä Raunistulassa, Kärsämäellä, Pernon ja Artukaisen alueilla. Ylioppilaskylän asukkaat joutuvat siis katselemaan Aurajoen yli Telian 5G-verkko. Telia lupaa 5G-verkon kattavan Turun keskustan jouluun mennessä.

Telian 5G-liittymävalikoimassa on tarjolla 1 000 ja 450 Mbit/s maksiminopeuksiin yltäviä liittymiä sekä mobiililaajakaistakäyttäjille 1 000 Mbit/s 5G-liittymä. Testitaajuuksilla Telia on päässyt parhaimmillaan 2 Gbps:n nopeuksiin 5G-verkossa.

Aiheeseen liittyvää:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.