>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S20:stä tihkuu uusia tietoja – Näin nopea näyttö siihen tulee

Manu Pitkänen

Galaxy S20:stä tihkuu uusia tietoja – Näin nopea näyttö siihen tulee
Samsungin Galaxy S20 -puhelimesta on alkanut tihkua kiihtyvään tahtiin uusia tietoja. Olemme jo nähneet kuvia puhelimesta sekä kuulleet yksityiskohtia puhelimen teknisistä ominaisuuksista.

XDA Developersin uusi paljastus kertoo, että Galaxy S20 olisi saamassa tarkkuudeltaan peräti 3200x1400 pikselin AMOLED-näytön, jonka virkistystaajuus on parhaimmillaan 120 hertsiä. Yhtä vikkelää näyttöä uuteen puhelimeensa on kaavaillut myös OnePlus. Samsungin Galaxy S20:ssä näyttö ei tosin päivity 120 hertsin taajuudella kuin FHD+-tarkkuudella. Jos grafiikoita piirretään näytölle WQHD+-tarkkuudella, putoaa virkistystaajuus 60 hertsiin.Galaxy S20:een on tulossa Qualcommin toisen sukupolven ultraäänisormenjälkilukija, jonka pitäisi korjata Galaxy S10:ssä havaitut puutteet. XDA:n mukaan Galaxy S20:ssä on myös 12 gigatavua käyttömuistia, 25 watin pikalataus ja S20 Plussassa on peräti 4500 milliampeeritunnin akku. Galaxy S20:ssä ei ole enää 3,5 millimetrin audioliitäntää.

Galaxy S20 Ultran kamerajärjestelmä koostuu Max Weinbachin mukaan 108 megapikselin pääkmerasta, 48 megapikselin telekamerasta (10x zoom) ja 12 megapikselin ultralaajakulmaisesta kamerasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.