>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola One Hyper -puhelimen hinta 369 euroa - myyntiin Suomessa 3. helmikuuta

Janne Yli-Korhonen

Motorola One Hyper -puhelimen hinta 369 euroa - myyntiin Suomessa 3. helmikuuta
Motorola on vahvistanut, että joulukuun alussa julkaistu One Hyper -puhelin tulee myyntiin Suomessa 3. helmikuuta 369 euron suositushinnalla. Suositushinta nousi siis kymmenellä eurolla, sillä julkaisun yhteydessä suositushinnaksi kerrottiin 359 euroa.

Motorola One Hyper kuuluu Motorola One -sarjaan, joten puhelimessa on puhdas versio Android 10 -käyttöjärjestelmästä. Järjestelmäpiirinä toimii Snapdragon 675, jonka parina on 4 gigatavua keskusmuistia. Sama järjestelmäpiiri ja keskusmuisti löytyy myös esimerkiksi Motorola One Zoom -puhelimesta. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja tätä saa lisättyä yhteen teratavuun asti muistikortilla.Motorola One Hyper mitat ovat 161.8 x 76.6 x 8.9mm ja painoa löytyy noin 200 grammaa. Sisällä on 4000 mAh akku, jonka luvataan riittävän jopa 38 tunnin käyttöön. Akku tukee 45 watin latausta, mutta mukana toimitetaan kuitenkin 27 watin laturi.

Puhelimen IPS-näyttö on iso. Kokoa löytyy 6,5 tuumaa Full HD+ (1080 x 2340) -resoluutiolla varustettuna. 32 megapikselin etukamera nousee yläreunasta ylös tarvittaessa, joten näytössä ei ole minkäänlaista lovea.

One Hyperin näytössä ei ole lainkaan näyttölovea

Muovista valmistettuun takakanteen on laitettu kaksi kameraa. 64 megapikselin pääkameran (F1.9, 0.8um / 16MP Quad Pixel f/1.9, 1.6um) lisäksi löytyy 118 asteen näkymällä varustettu 8 megapikselin ultralaajakulmakamera (F2.2, 1.12um). Pääkameralla voi kuvata 4K 30 fps tai Full HD 60 fps -videota.

One Hyperin pääkamera on 64 megapikseliä

Puhelimen rakenne on hylkii vettä, mutta upottamista se ei kestä. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat USB-C (USB 2.0), 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, sormenjälkilukija, NFC ja Bluetooth 5.0.

Lisätietoa puhelimesta saa tästä.

Lue lisää puhelimesta: Motorola One Hyper arvostelu.

Motorola One Hyper hinta

Motorola One Hyper suositushinta on 369 euroa ja se tulee saataville Suomessa 3. helmikuuta. Värivaihtoehdot ovat Deepsea Blue ja Fresh Orchid.

Motorola One Hyper saapuu myyntiin kahdessa värissä

Muita Motorolan puhelimia Suomessa:Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.