Motorola One Zoom tarjoaa neljä takakameraa 429 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Motorola One Zoom tarjoaa neljä takakameraa 429 euron hinnalla
Motorolan puhelinvalikoima sai kaksi uutta lisäystä: Motorola One Zoom ja Moto E6 Plus. One Zoomin tiedot vuotivat jo hieman aikaisemmin, mutta nyt se on julkistettu virallisesti IFA-messujen aikana. One Zoom hinta on noin 400 euroa ja tällä hintaa saa neljä kameraa. Moto E6 Plus taas on edullinen puhelin, jonka hinta alkaa 139 eurosta. Motorola julkaisi myös hieman aikaisemmin Motorola One Action -puhelimen, jonka hinta on 269 euroa.

Motorola One Zoom

Motorola One Zoom on varustettu neljällä takakameralla: 48 megapikselin pääkamera (F1.7, OIS), 3x optisella zoomilla ja 10x hybrid-zoomilla varustettu 8 megapikselin kamera (OIS), 16 megapikselin ultralaajakulmakamera (117º) sekä 5 megapikselin kamera syvyystietojen tallentamiseen. Pääkamerassa on pikseleitä yhdistävä Quad Pixel -teknologia, joka yhdistää neljän pikselin tiedot yhdeksi pikseliksi eli tuloksena on 12 megapikselin kuva. Samankaltainen kamerateknologia löytyy myös juuri julkistetusta Nokia 7.2 puhelimesta. Kameroiden alapuolelta löytyy Motorola-logo, joka on valaistu.Motorola One Zoomin kameroiden tiedot

Sekä pääkamera että 3x optisella zoomilla varustettu 8 megapikselin kamera käyttävät optista kuvanvakautusta. Pääkameran luvataan tuottavan hyvää kuvaa hämärällä kuvatessa. Edestä löytyy 25 megapikselin kamera, jossa käytetään myös Quad Pixel -teknologiaa. Etukameralla voi kuvata 4K 30 fps -videota.

Näytön osalta puhelin on varustettu 6,4 tuuman Full HD+ OLED -näytön. Näytössä on pieni lovi etukameraa varten ja näyttöön on myös upotettu sormenjälkilukija. Ajan myötä sormenjälkilukijan luvataan olevan nopeampi ja tarkempi käytössä.

Motorola One Zoom kuvattuna edestä ja takaa

Laitteen sisälle on laitettu 4000 mAh akku, jonka luvataan riittävän kahden päivän käyttöön. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua, keskusmuistia 4 gigatavua ja suorituskyvystä on vastaamassa Snapdragon 675 -piiri. Laitteessa on myös kolme mikrofonia, 3.5 mm kuulokeliitin, Bluetooth 5.0, NFC ja USB-C. Käyttöjärjestelmänä on Android 9 Pie, josta löytyy Motorolan omia lisäyksiä.

Motorola One Zoom tulee saataville Euroopassa syyskuussa 429 euron hinnalla.Motorola Moto E6 Plus

Moto E6 Plus kuvattuna edestä ja takaa

Moto E6 Plus on taas edullinen puhelin, joka tulee kilpailemaan muun muassa Samsung Galaxy A10s:n kanssa. E6 Plussan hinta alkaa 139 eurosta ja tulee saataville syyskuun aikana Euroopassa.


Puhelimessa on 6,1 tuuman HD+ -näyttö (720 x 1560). Näytössä on myös lovi 8 megapikselin etukameraa varten.

Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taakse, josta löytyy myös kaksi kameraa. 13 megapikselin pääkamera, jonka viereltä löytyy 2 megapikselin kamera syvyystietojen tallentamiseen.

Puhelimessa on 3000 mAh akku, muistikorttipaikka, 3.5 mm kuulokeliitäntä ja mikro-USB-liitäntä.

Moto E6 Plussa edestä

Moto E6 Plus takaa

Motor E6 plussassa käytetään mikro usb liitäntää

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.